Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ma ei joo

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Ma ei joo poolt

  1. Kuramuse küll. Miks mul positiivne tehing on? Paluks maha võtta raisk. mingi homo pani et ma usaldusväärne kurat, nii ei saa minu mainet alla lasta. Varsti kutsun isa.
  2. Tere! Müün oma rune kasutaja maha kuna sellel oli def 20 ja ei viitsinud sellest edasi midagi teha. Stats: Login(No recs, no bank pin): Bank: Blackmarcs: Kasutajast siis veel nats. Olen selle esimene omanik ja kasutajal pole kunagi olnud recosi, bank pin-i. Kasutajal on 1 password olnud, member pole olnud. Kasutaja olen arendanud ise. Hind: offer, võite pakkuda mingeid rune kasutajaid millel def 1, rate sollides või irl raha või midagi muud. Ette annan? No oleneb inimesest kes ostab. Kellel soovi siis jätke oma msn siia või saatke pm!
  3. Vaadates sinu vahvli nime oled sina hullem kui zezima:d
  4. Jõhker killuvend. 1 noob tegi seal eespool "nalja" ja nyyd mingi idioot tuleb jälle siia "nalja"tegema.
  5. Anna oma msn
  6. Ohh, minu top3 1. Vibukäpp 2. Gustav 3. Pherakk
  7. Sellisega ma saan seal pvp-s aint surma?
  8. Hea soovitus. Hakkan juba täna pihta kanade peksmisega.
  9. Proovi mulle ka midagi. Suurus - 300*100 - 350*140 midagi sinna kanti. Tekst - Vaata ise kui sobib siis pane Ma Ei Joo kui ei sobi siis ära pane midagi Render ( pilt ) - Vaata ise midagi Värvid - Vaata ise midagi Midagi extra - Teema võiks olla korvpall. Kui viitsid siis tee avatar kah:) :ty
  10. Mida te soovitate mis teha selliste statsidega kasutajaga?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.