Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Intellex

Liikmed
  • Postituste kogus

    83
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Intellex poolt

  1. Hind: 10€ Stock: 2M Tehingu viis: Swedbank Andmed: Nimi: Egert Maakond: Tartu Linn: Tartu Msn: Flasher1995@hotmail.com
  2. Sain ka ostetud. Sai veits pelatud ja uuesti sisse minnes ei saanud enam vendis rääkida. Sai proovitud steam voice-chati jne, aga mängus olles ei saa lihtsalt rääkida :S Igalpool mujal saab va arma-s. Any ideas?
  3. Suht norm serv, päris hea pelada kui mõned debiilsed adminid välja arvata (F4c3P4lm ntx). Sellised adminid keeravadki servu pe*se oma mölisemise ja abusemisega.
  4. Zombie läks kinni, miks? Kuna sellega oli nii palju probleeme ning minul eriti hetkel aega csiga tegeleda pole, rohkem oli server vist kinni kui lahti, seega loodan mõistvat suhtumist. Kuid pubi ei ole niipea veel plaanis sulgeda.
  5. Kuna see ZP oli nii massiivselt vigu täis siis tegin servile reinstalli ning tegin hoopis surfiks hetkel, vb tulevikus muutub veel ZM tagasi.
  6. Serv peaks nüüd enam-vähem korras olema, loodan et enam sellist paska ei juhtu. Retryplugini pidin uuesti peale panema kuna Rando hakkas whinema.
  7. Pubi enam-vähem taastatud. Ning sain ka selle krdima retry kicki maha.
  8. Kuna Rando otsustas mu**i mängida lasi ta suvakate pubi maha, pidin ma servi uuesti installima, kuid nüüd pole ühtegi pluginit. Kuid ma tegelen juba asjaga Vabandan ebameeldivuste pärast. KuwalDa'
  9. Mul on mingi mega reklaamimise blocker peal, vb tõesti luges seda 3e seal IPks vms, vabandan. Ning see krdi kickimine liiga kiire reconnecti ajal on suht idiootne asi ja, ma olen korduvalt seda välja lülitanud aga ikka see lülitub sisse ning ma pole seda pluginat leidnud ka veel, see ilmselt mingi teise plugini sees. E: Võtsin pubilt selle IP blockeri maha.
  10. Tõstan teemat.
  11. Serveris aktiivsematele free VIP!
  12. Grabon pelab siiamaani siin servis. Ja slottide arvu tõstsin sellpärast, et inimesed nõudsid, server oli pea koguaeg fullis. Tulevikus plaanis 21 sloti peale ajada ning siis ka nii jätta, üle 21 vaevalt. Tänased uuendused/parandused: ZM server crashis pidevalt millegipärast - enam ei tohiks. Lisasin ZMile 6 uut mappi. /buyammo ka peal Tänud arvamuste eest. Kuwalda'
  13. Räägi errorist täpsemast, üritan asjaga tegeleda. Tänud kõikide kommide eest!
  14. Tänud arvamuste eest!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.