Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

K2pi Mind

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    61
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud K2pi Mind poolt

  1. Miks esimene osa lühikeseks jäi.. http://www.youtube.com/watch?v=uyxFNX6pevM&feature=player_embedded EPISOOD 2 https://www.youtube.com/watch?v=h59zTDfEuGI
  2. Ega me ainult MC'ga ei piirdu ja esimene läheb alati aiataha nagu öeldakse. Homme õhtul miskit uut oodata!
  3. Hei, tegemist on verivärske gaming kanaliga, alates tänasest hakkame lisama sinna minecraft ja teiste mängude lets play videosi. Esimene minecraft video on valminud, tuli kuidas ta tuli, kuid teame et järgmised saavad olema paremad! Ootame tagasisidet ja kriitikat. Laske mõttel lennata ja andke teada mida muuta ja mida lisada. Samuti võite ka mänge soovitada mida mängida. http://www.youtube.com/watch?v=q_SrKU4fQjs&feature=youtu.be Facebook: https://www.facebook.com/N6oProductions Youtube: https://www.youtube.com/user/N6oProductions Subscribe, jaga ja like. Tulemas ka ilmselt pisike loos kus panen loosi kaks käekella ja guy fawkesi maski.
  4. M: 52$ Hind: 0,6€ per 1$ Kuidas kontakteeruda: PM või msn: chill-factor@live.com
  5. Hetkel on 52$, võtke ära 0,6€ each!!
  6. Müüa 67.99$ paypalis Hind: - Tehingu viis: Swed Sinu andmed: Nimi: Timo Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: chill-factor@live.com Msn: chill-factor@live.com
  7. Müüa limited konto millel 181$ peal. Kasutaja max 1kuu vana. Hind: 50-60€ Tehingu viis: Swed Sinu andmed: Nimi: Timo Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: chill-factor@live.com Msn: chill-factor@live.com
  8. Ostad veel? Kui jah, siis lisasin sind.
  9. No, mul on olnud ka varem jama et arvuti kuumenes üle. Siis saadi teada et videokaardi jahuti oli läbi ja selle kuumus küündis kuni 100 kraadini. See sai vahetatud, termopastad ja asjad ka.. Kuid nüüd jälle jamab. See programm on Speccy.
  10. Kas saaksid mind msn'i lisada ? MSN: potipoiss@hotmail.com Skype: raksike24 Müüsin 45€ talle maha, usaldusväärne.. Käisin ette ja ta kandis ilusti raha üle..
  11. No, kuid milles võid probleem olla et temp liiga kõrge ? Termo pasta läbi ? Jahuti läbi ?
  12. Tervist, mul on väikene mure läppariga. Vanasti sai rahulikult mängida, polnud probleemi, kuid nüüd mäng jookseb korralikult ~5min ja siis tuleb fps drop umbes 10'nele fps'ile.. FPS drop kestab samuti ~5min ja siis läheb normaalseks kõik.. Äkki oskab keegi aidata ? Arvuti Statsid: Protsessor - Intel i3 2.4Ghz RAM - DDR3 8gb Video kaart - nVidia GeForce GT 540M 2gb
  13. War Z alles tuli, enne seda oli War Inc. Nad tegid seda mängu nagu ennist ütlesin ja nüüd edu nähes nad tegid kiirelt valmis et ka nemad teeniksid sellepealt midagi. Kuid kes mängivad seda ? Äkki suudaks eestlaste Clani teha ?
  14. Nagu need developerid rääkisid, siis seda mängu on mingi 1 aasta arendatud, kuid siis kuuldi et tuleb DayZ Standalone ja nad pidid kiirustama hakkama, kuna muidu pole midagi välja tulnud sest hetkel DayZ kogus väga palju hitte. Mina ei kurda mängu ostu üle, väga palju on põnevaid hetki mängus olnud. Nüüd on mängul ka Anti-Cheat peal ning dupemis bug parandati ka ära. Lähiajal peaks tulema ka nii global kui ka tavalise inventory Wipe ehk 0rr kasutaja inventoryle. 20€ sellele alla panna on vägagi mõistlik ning ega see 20€ nii suur raha ka pole.
  15. Mängin, väga lõbus Soovitan soojalt.
  16. Netist ostes on hetkel 39.99$ ehk siis 30€. See on see Pioneeri pack. Kuid ei ole mõtet sellel, ootan 31.Oktoobri ära ja ostan 20€ est omale mängu, kuid ega keegi tea kas kusagil mingit Demo/cracked mängu pole üleval ? Tahaks proovida kuidas graafika istub.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.