Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Shawtyy

VIP
  • Postituste kogus

    364
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,240 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Shawtyy poolt

  1. Proovi mõõtmeid kasutada, kasuta joonlauda jne.
  2. Kui brushi setinguid muuta oleks väga kena.
  3. Shawtyy

    Kergejõustikus jooksen. Ehk siis nädalas 3 korda Üks päev = 7km
  4. 15 Päeva olen photoshopi kasutanud kah ainult
  5. Ty Egert sellest oli abi Panin mängu tõmbama
  6. Tutoriali järgi huh,
  7. Miks mitte parimale anda? YELA omast ei sa hästi aru kuna ei kirjelda, et kõik on võimalik kuid RynnGFXil on arusaadav.
  8. Vaata üldist, signatuuri tähendus peaks olema nagu kõik on võimalik. E// Vajadusel võin teksti lisada.
  9. http://www.upload.ee/image/2639746/NPSEvrything.png Järgmise nädala soovitud teema:Rapp(arid)
  10. Võimalik, et arvuti ei taha/võimalda seda. Soovitaks installida 9-10 peale ära 11-ndat proovi võibolla arvuti ei ole liiga võimas.
  11. GTA 1 - SA töötavad Mingist NFSi osa oskad õelda? Oskad õelda millist osa mõtled?
  12. Hei, otsin siis mõnda head vanat mängu mitte FPS. Soovitavalt Freeroami, näiteks mida Assasins Creedi sarnast kuid väiksemate vajadustega.Võiks olla alla 1gb ei ole viitsimist tõmmata koguaeg (aeglane nett) Maksimaalselt sellised vajadused: Videokaart - 64 mb Ram - 512mb Protsessor - 2,8 ghz Helikaart - DirectX 9 Praegu halb arvuti näidatud süsteem on üleval, kõikidele otsijatele, vastajatele tänan ning vajadusel võin mingise signatuuri kokku kritseldada
  13. Saaksid esimese töö tutoriali anda?
  14. Woa'h väga ilusad, oskad mõned kaamera soovitused õelda, ise pole endal kokkupuuteid olnud kaamer(atega), oskad soovitada midagi normaalset kuni 120 € ? Ei taha eriti rohkem kulutada ema pangakaarti (Kingitus)
  15. Sülearvutil on pidev temperatuur 20, Lauaarvutil 25 seega u. 20-30 on korralik.
  16. Nii, nüüd tõesti ei saa aru miks isikuteemadesse sukeldud? Tõesti on? Mulle ei meeldi mingised Justin Bieberid ega Cris Brownid, austan Rapi ja tema meeldib kõige rohkem on sul sellega probleem? Arvan tõesti, et sinul isiklikult pole vaja teada minu isikliku elu.
  17. Ei meeldi, mängisin sõbra juures, rahulikult ehitan kuskilt sain hitti vaatasin kedagi pole (skeletoni, creeperit vms, no sound) Siis vaatan teavasse mingine tüüp paneb Fly Modega ringi ja Pvp-b
  18. Mis sa naljatad? Mängu pärast Format C? Ise teeks nii, kustutaksid käsitsi mängu maha ei uninstalli vaid kustutan kõik Rockstar Gamesi kausta ära, siis läheks My Document - GTA San Andreas User Files, kustutaksin GTA_SA.set-i ära. Ja prooviksin uuesti installida, kui ei aita tõmba netist Grand Theft Auto San Andreas - Cracked Version ja peaks siis kindlalt olema korras.
  19. Üks ütleb 15 teine ütleb 17, teismeliseks jääd veel natukeseks, naudi seda Õnne!
  20. Nii 3 põhjust võib olla: * Arvutisse oled tõmmanud viiruse * Protsessor kuumeneb üle (ei pea vastu, nõrk jahutussüsteem) * Kasutad liigapalju asju korraga mis tekib rammi puuduse
  21. Endal oli selline asi, hommikul pea valutas, ema ei teinud väljagi ja läksin kooli siis. Tundide ajal peaaegu minestasin põhjuseks: Eile sõin soola seega olge ettevaatlikud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.