Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SixtyNine

Liikmed
  • Postituste kogus

    58
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    160 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud SixtyNine poolt

  1. Tanel külvab runes willow treesid
  2. Tanel külvab runes willow treesid.
  3. Tanel õpetab olematu munniga onamist
  4. Tanel õpetab olematu vanamutiga sigu
  5. täna oli hea päev, mainiks ära nt selle kuidas ma noorteka taga prügikasti taga sittusin, tra mingi putsi 20 cm'ne junn tuli, + siis tuli veel mingi 10cm, võtsin maast mingi märja paberi, mõtlesin, et sellega pühib ära, a hui, siis tra rebisin vihiku lehe, hiljem vaatasin kodus, tra see oli mu poolik kirjand, pidime tegema nädala jooksul kirjandi, mida me teeme, sööme, joome, tegevusalad, naljakad juhtumised jms, putsi mul oli mingi 400 sõna kirjas, eitea, päris seda paberit ei vii ka enam .. okei ma rohkem ei kirjuta ma nagu meiser juba ^,
  6. Eesti - 10p Inglise - 7p Vene - 3p Iseenda loodud keel - 1337p
  7. 130 inimest tuli täna ära, gratz meile : )
  8. tra, just mõtlesin, et äkki ongi mingi jõhker, et nt def , range, mage / hp 99, a hui, mingi botid lvlid 99'd tahtsin just soetada endale sellist, a poh.
  9. Niipalju kui ma tean pidi ta mingi 40 aastane olema vms, minuarust elab eestis.
  10. t*ra mida sa virised koguaeg ? Iga asja peale on sul midagi viriseda, see on vaba maailm, millejaoks see alafoorum on siis ? Samuti ka minujaoks on Zezima ikkagi runescape'i kuulsaim inimene, ka mind on huvitanud, mis tal teoksil, kus kadunud, kui inimene äkki ei oska otsida ja tahab siit seda küsida, siis ta ka küsib, sa ei pea hakkama kohe lõugama, sul peaks selle embleemi ka ära võtma, ei ole sa midagi nii eeskujulik. OT: Ise kuulsin, et ta koolis, et tal on/olid kunagi eksamid ja pole aega rsi jaoks, õpib/õppis eksamiteks vms. Pmslt enamustel õigus, et koolist ei jää aega üle.
  11. Peaks ütlema, et väga aeglane areng on ikka f2p's att 1'ga 1 Tunni töö
  12. lasin paar wc lvlit paar päeva tagasi, mõtlesin, et võib ikka arendada veits, eriti kiiret arengut ärge lootke hakkan nüüd mauleri vms arendama.
  13. 331.- jo i win !
  14. see oli modede kohta, mitte kõikide, shadowcat ja orcut on normaalsed, aga suht nii, et nad loevad alguse läbi, kui ei meeldi, teema kinni ja kustutavad ära, võiksid vähemalt seda põhjendada.
  15. Karta on, et lukku, siin ju faking litsid moded, kuked tra, aga noh, lihtsalt sellepärast mõtlesin, et miks peab macroer saama häid hindeid, ja ausalt treeenija sitti, kuna ta arendab aeglasemalt
  16. Na, ei sega need suuremad signad, aint ühel ossil oli mingi jõhkralt suur, a too oli ka mingi yber mitteaktiivne, niiet poh .
  17. Omg, kasutajanimi äkki varjatud pls ? Mõtle peaga enne kui lõugama tuled, lihtsalt tavalise Rate alla võiks ka mingi erafoorumi teha sinna ju, Mingi Macro accid.
  18. Nojah, aga lihtsalt sellepärast mõtlesingi, et miks inimene kes botib, saab kiirelt leveleid, teda austatakse, et ta nii kiiresti arendab, kuigi ta ise üldse ei pinguta, teine kes teeb oma leveleid käsitsi, ja aeglasemalt, temast ei tehta väljagi, imelik.
  19. Jo :y: Oli siis selline mõte, et võiks nagu macro product accidele eraldi Rate alafoorumi vms teha, et nagu botid saaksid oma macro accid sinna hindamisele panna, päris huvitav on tglt boti arengut jälgida. Oli lihtsalt selline idee
  20. kindel ? Liitunud 01-01-09 Postitusi kokku 10
  21. lmao, see oli sellise pure eest jumala hea hind, arvestades, et vajalikud questid olid done, pangas oli paar milli, et nt def ei olnd nussitud ( 2 + ) Järgmine kord kui püüad lahe olla, mõtle, äkki teed endal hoopis margi maha .
  22. Tal siin on > http://vahvel.net/showthread.php?t=33779 Aga jah, selle võiks lukku panna ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.