Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

musi12345

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    84
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud musi12345 poolt

  1. 40e annaksid kohe ära ? kasutaja p2p ja kas pank on sama ja statside suhtes muutusi on?
  2. musi12345

    Ostan

    cb ? summoning ja dung?
  3. musi12345

    Ostan

    Hea kasutaja , aga pole kindel teie usaldusväärsuses . . .
  4. musi12345

    Ostan

    Heihopsti , oleks huvi maxed maini vastu peaaegu maxed pure või turm zerkeri vastu , olen nõus käima 50e välja Ei osta uustulnukadelt . NB! Mõtetuid kasutajasi palun mitte pakkuda , kellel huvi pm postkasti !
  5. Peab mõtlema sinu usaldamises...
  6. Pakkuge mingit head pkimiseks account ! NB uustulnukadelt ei osta ja hind pole probleem ... asjaga on väga kiire .
  7. Pakkuge usaldusväärsed!Asjaga kiire,tõesti kellegil pole head kasutajat?
  8. Pakkuge midagi head ,asjaga on kiire!
  9. Tere oleks soov soetada endale korralik pure või zerker ! Zerkeri nõuded def 45 (quested ) stre range mage 90+ att võib 80 olla ja hea oleks kui dungi on tehtud , prayer 1-95 . Pure nõuded combat statsid võiks olla 90+ pray 1-52 , def 1 ja dung tuleks ka kasuks . Võib pakkuda ka veel mingeid muid wildy kasutajasi. Ostan ainult usaldusväärsetelt ja mõtetu pakkuda mingit saasta ... NB! Asjaga on kiire ja msni saab pmi teel kui mulle tõesti kasutaja pakub huvi ja hinna suhtes jõuame kokkuleppele .
  10. bump! ostke ära odav vahetusi high level mainid !
  11. http://www.upload.ee/image/1922511/zerker1.png bank mingi 15m pangas ka nodi täis http://www.upload.ee/files/1922525/zerker2.png.html questid kõik vajalikud tehtud ühesõnaga full quested zerker http://www.upload.ee/files/1922543/zerker3.png.html stats pilt http://www.upload.ee/image/1922576/zerker0.png sisselogimis pilt. Muu informatsioon: teine omanik Hind: alghind: pakkuge,pakkuge! (soovitud hind) Tehingu viis:ette alla 50 tehingutele ei anna võime kasutada vahendajat, kuid teie kulul . juhul kui oled usaldusväärne minu silmis siis teen erandeid . Sinu andmed: Nimi:steven Maakond: Saare Linn: Kuressaare E-mail:- Msn:saab ostja ainult .
  12. hea pakkumine kaalun pakkuge pakkuge kiire sellega:)
  13. oleks huvi palju oleks alghind? ja millega oleksite nõus müüma?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.