Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Hundikutsu

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    1 085
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    173 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Hundikutsu poolt

  1. Sul on privaatsõnumite kast täis :/

     

    Palun anna kontaktandmeid või tühjenda kasti, siis saaksin sulle vastata!

  2. PM-i, kui on huvi ja võime arutada Copyright kirjadest lahti saamisest. Logo on tehtud võimalikult suur, kuna väiksemaks teha on lihtne.
  3. Dude, need maksavad 8 eurot. Lihtsalt osta ja proovi järgi.
  4. Ujumistrenn, arvuti ja üritan vaikselt motikaga sõitmas käima hakata.
  5. Kõlarid koos juhtpuldiga, laualamp, monitor, klaviatuur, hiir koos hiirematiga ja telefon.
  6. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/pohja-korea-halastamatu-tuumarunnak-usa-pihta-on-peagi-tulekul.d?id=65918688 Tundub, et Eesti poikad saavad ka varsti sõtta minna, kuna rünnak USA vastu on rünnak NATO liikmesriikide vastu.
  7. Vahvel, seriously? Sellist crappi pannakse esilehele? Ma võitsin plasmateleri, nagu näha.
  8. tõene, järgmine pole kordagi nutnud.
  9. Soovitaks Waterfall quest ära teha. Annab 13k Str ja Atk XP-d. Edu!
  10. Tänan sisuka ja targa tagasiside eest! Olen enda arvuti juba läbi otsinud ning viiruseid ei leitud. Samuti pole ma lähiajal ka midagi kahtlast alla laadinud. Ma sooviksin teada, kuidas selliseid asju tulevikus vältida?
  11. Kasutaja on olemas, aga asjad on kadunud.
  12. Tere, mängin Oldschool Runescape'i 4ndat päeva ja mul oli juba väga palju väärtuslikke esemeid + raha. Täna läks mul vahepeal korraks nett ära (tuule tugevuse tõttu) ning sisse logides tekkisin ma Lumbridge pangas ning kõik väärtuslik oli mu seljakotist ja pangast kadunud. Märgin siinkohal ära, et Jagex Account Guardian on mul peal ning kõik andmed on korralikult sisestatud (s.h recovery questionid). Tuli ka e-mailile selline kiri: Olete sellise asjaga ise kokku puutunud? On teil aimu, kuidas selline asi võimalik saab olla? Paluks tagasisidet! Tanel
  13. Tee ja võileivad. Väga harva midagi muud, kuna pudru mind ära ei toida. Kohvi asemel tee, kuna kohvi mind väga ei erguta ja tee üldiselt tervislikum.
  14. Kusjuures jah, mulle tundub, et parim mäng, mida hetkel mängin, on Euro Truck Simulator 2. Kuigi ma usun, et lõpuks ma tüdinen päris kiiresti sellest ära.
  15. Sellel Freetime Pubil on foorumi all kirjas Powered by Freetime Pub, kuigi tegemist on phpBB'ga. Amatöörid
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.