Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

GreenBoy

Liikmed
  • Postituste kogus

    182
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    67%
  • VP$

    1,340 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info GreenBoy'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 22.01.1995

Kontaktid

  • MSN
    pedemunn@hot.ee
  1. tra ta jumala scämmer putsi ahhfff siuke ta scämmis mult ka ta siukene pederast jejje:) LOODAME ET BANNED EI SAA AGA SUHT POHHUI KA , SEST ROPENDAB , SEST TA SIUKE PEDE SCÄMMER m*nn , VITT , JNE , nOJAHHH MA OLEN KA SCÄMMRE yEAHRIGHT IME MUNNI SCÄMMER IME EMA MUNNI KUI TAL SEDA ON .
  2. Ostan rs-is 5 milli & steami vastu ! Stean Väärk : 150.- 5 Milli / 15.-each - 75.- Steamiga saad 75.- kasumit . Ei ole Scämmer , nagu mõned arvavad . Lisainfff : [email:1nk8f9ro]jou_fredi@hotmail.com[/email:1nk8f9ro] Räägin kuida äri teeme ! 1. Saan keskel käiia ehk 55+ 2. ette ei anna 2.5 m ennem siis steam .
  3. Okei . omg mida sa mees ajad , ma oleks sulle raha saatnud ma ütlesin oota3 päeva sa olid nõus 2 päeva jooksul oli kasutaja juba läinud kas pean maksma siis ka kui kasutajat enam ei ole mul we , tra sa oled ikka nii loll ja ma tegin selle memberiks ja siis ossin 10 milli kasutajasse . STICK on tuntud scämmer !!! BUMP noh carl P*D**A*T - NÜÜD SUUMUL KINNI KUI TÕDE TULI VÄLJA JAHH ! teate kui hale ta on ta ähvardas mind et tuleb lööb maha koos ühe ****** . [email:1zkp8teh]1.omgmidanuub@hotmail.com[/email:1zkp8teh] - msn ütleb kohe ära ehtne nuub ! 2.carl.999´@maolenga*.com- 13 a - hahhahah ja tuleb annab peksa hahah Ootan Siis milla peksa saan , Klge ma postitan siia ka siis kui ma olen peksa saand juba xdd -
  4. hahhaha hakka tekitama siis mina sind ei karda.
  5. Stick aga miks sa tagasi ei scämmi ? teema lukku ! , Miks tagasi ei scämmi ? kle sa ei mäleta we , nagu ma sain selle kasutajaga nata mängida ja siis pass wale
  6. Skills For You , annna ta vahvel account ! Ei ma ta msni tean - [email:zptmzkys]carl.999@hotmail.com[/email:zptmzkys] - vist oli see .
  7. Siuke küsimus kes on Q The Wizard omanik et nagu pakuti seda müüa mulle ja ütles et ta esimene omanik , aga tegelt ei ole , tahaks teada kes oleks selle õige omanik ja siis tahaks osta VÕIBOLLA TÕESTI SEE TEEMA EI KÄII SIIA AGA NOOH .sRRy:D:cool::nose::-):uni::uni:
  8. Ostan 5 milli runes / 25.- each!!! Sobib ka sollides . Ennem 2.5 milli ete siis raha ja siis 2.5 milli . Otsin siukest kes oleks combat 50+ - et saada keskmises bounty hunter-is käiia ! Kellel soovi lisage msni : [email:1nb1u1qk]jou_fredi@hotmail.com[/email:1nb1u1qk]
  9. 700.- max hind , rohkem ei paku ! Kui oled selle hinnaga nõus lisa msni : jou_fredi@hotmail.com
  10. MÜÜDUD NÜÜD OSTAN STEAMI ! ette ei anna . msn: [email:2u5ktjq0]jou_fredi@hotmail.com[/email:2u5ktjq0] MÜÜDUD NÜÜD OSTAN STEAMI !
  11. Hea mäng, Hackisin kunagi , selleks et ei osand weel sõjamänge hästi mängida aga nüüd Free hack , et enam ei hacki keegi saaks aidata ? mu vend hackis ja nüüd ei lase ming warrocki tuleb kiri et mingi nuub hacker jne . Re-Installing ka ei aita, kas keegi saaks aidata`? TEGIN PILDI KA MIS ASI ETTE LÖÖB !
  12. Nojah lisa jah , minu arust on see , Counter Strike , Warrock , Gunz poole efektimad mängud
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.