Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

k4x

VIP
  • Postituste kogus

    2 484
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    400 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud k4x poolt

  1. +30 941/1 000 000 krt pohmakaga es jõvva teha
  2. pesemisel keera särk kindlasti pahupidi ka
  3. stakel loeb nii vähe skill, eriti tavalisel boxil:D:D
  4. Käisin, suht külmaks jättis tho.
  5. NC kuldajastu kuulus sinna 08-09 jne, kui tulid Shreek, Revolution is here, CTRL ALT DEL, yellow minute jne
  6. k4x

    Jalgpall

    eks talle sai tee puhtaks tehtud
  7. k4x

    Jalgpall

    barca http://i.imgur.com/I0YiW.gif
  8. No1? [video=youtube;9efK2-x-pJo]
  9. k4x

    Electro Swing

    Keegi kuulab? Ise hakkasin täna kuulama ja päris muhe tundub [video=youtube;-uNYOF2RGgk]
  10. If your girlfriend and your mother switched brains and you have to sleep with one of them to reverse it, who would you choose?
  11. Milleks Eestile tanke jne, kui nad on ründerelvad:D Pigem peame kaitsma kunagi ennast, mitte ise ründama. Venemaa ei läheks kindlalt PK-le appi, liiga palju kaotada Tuumasõda ei tuleks PK saaks max nädal sõdida, siis kõik varud otsas, sõdurid väsinud jne jne jne
  12. Kuid seal pole kuupäevadest midagi kirjas? Lehekülje all näen, et info pärineb aastast ~2007? Eksin? /Leidsin ka sellist infot: http://www.emta.ee/index.php?id=760 Kuid see räägib piirangutest Eestisse toomisel, ise liigun läbi Läti lennujaama..
  13. Tervist, Olen lähiajal Egiptusesse minemas ja tekkisid paar küsimust. Järsku keegi oskab aidata.. Tahaks teada, kui suure koguse vesipiibutubakat võib Egiptusest ühe inimese kohta kaasa tuua? Netist uurides leidsin küll 250g ja 50g, kuid sealne info on üsna vananenud, ehk keegi teist oskab minust paremini googeldada? Teiseks, tahaks ka vesipiibu sealt osta, ning ehk oskate öelda, millised komponendid seal kindlasti olemas peaksid olema, et nö. tillist keegi mind ei tõmbaks /Kas see mängib mingit rolli, millisest lennujaamast lahkus ja millisesse saabun? Kas Lätis erinevad need piirangud võrreldes Eestiga? Tänud ette.
  14. Hei, Kas keegi oskab öelda mõnd netilehekülge vms, kus selliseid kaelakeesid müüakse? Või mõni Tartu pood? Tänud ette
  15. hei, kas keegi teist oskab öelda mõnd lehekülge, kus selliseid kaelakeesid netis müüakse? või siis mõni tartu pood ehk?
  16. k4x

    Jõusaal.

    Sa tahad, et su massilisaja sult rasva võtaks?
  17. k4x

    Jõusaal.

    sain sellest 100kg-st jagu lõpuks
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.