Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

deffik

Liikmed
  • Postituste kogus

    440
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,340 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info deffik'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 13.05.1993

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Pildid: Muu informatsioon: Olen kasutaja esimene omanik. Müün sellepärast, et rs ei paku enam pinget ja ma ei ole mänginud juba 6 kuud - kasutaja on lihtsalt seisnud. Lisaks sellele ei jää mul kooli ja töö kõrvalt aega mängida. Olen pidanud siin foorumis ka päris aktiivselt päevikut - kel tahtmine, võib lugeda. Hind: Kindlasti sooviks kasutaja eest saada vähemalt 50 eurot - aga tehke julgelt pakkumisi. Tehingu viis: Swedbank Sinu andmed: Sinu nimi: Veiko Maakond: Ida-Virumaa Linn: Narva E-mail: [email:3s43rwao]wystic@hotmail.com[/email:3s43rwao] Msn: [email:3s43rwao]wystic@hotmail.com[/email:3s43rwao]
  2. Hind võiks olla kõrgem kui 80 eurot ausaltöeldes.
  3. Narva-Jõesuus, samas kui sa soovid, saaks ka Tallinas mingit moodi, nt annad mu sõbra kätte vmt, tema kannab mulle vms. Bakerz, rohkem kindlasti.
  4. Müümise põhjus on suhteliselt lihtne, RS ei köida enam, sai kasutaja ülesse treenitud, ning pole midagi eriti teha enam ... Hetkel töötan, seega aega ei oleks niguinii mängida, sügisest ülikooli. Mõned vanad kalad siit mäletavad ka mind probs. Seega, pilte siis : QP on 198, kõik vajalik on tehtud. Pangas on veel umbes 5m väärtuses pahna, ehk vana pk tab. Tehke oma pakkumised siis, aga ärge reostama eriti hakake, st : "Noh 50 kopikaga ostaks ära" jne. Küsige julgelt, kui midagi unustasin mainida, kiiruga tehtud teema, kui aus olla, pean väga varakult ärkama.
  5. Palju mina siis enda kasutaja eest saaksin ? QP on 198, kõik vajalik on tehtud. Pangas on kindlasti veel 5m eest pudi-padi. ST rune itemid, d scimid, pk tab pmst.
  6. Logisin umbes 100 päeva tagasi viimati sisse, eile ka. Mingi päris karmid uuendused on toimunud, uued armorid jne, vana wild on vist tagasi jne. Peaks vist mängima hakkama ? Vb pole mõttet ka väga ... Muidu sain kooliga kõik korda ja käin tööl hetkel, päikest teile !
  7. Düüd, ma ei viitsi koguaeg pkada, ep läheb alla, dropin vendi, kes kaotavad 1m+, ma saan mingi .. 100k. Ei viitsi istuda ka koguaeg ja EP koguda. Kool algab ka kohe, seega pelan ainult NV-del. Teen OA-d ja pkin. Mining 70 / 70 Fishing 72 / 80 Farming 77 / 80 Herblore 65 / 70 - Kõrgemaks kunagi Thieving 63 / 70 Crafting 71 / 80 Fletching 70 / 80 Hunter 60 / 70 Con 69 / 70 Rc 53 / 60 - Vb 70 Dungeoneering 88 / 90 ---------- Post added 08-01-11 at 17:56 ---------- Kogematta duubelpost.
  8. Tuleb välja küll jah, peale killi sadas 3 maini peale kohe, tb ja teemad. Aga ma olen pro tank ja tankisin 1 brewi ja 2 sharkiga ära.
  9. Lasen OA'd ja rebuildin banki ka.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.