Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TompZzZ

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    156
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info TompZzZ'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 24.06.1992
  1. Minul ei peagi ''sittagi'' olema, tõestuse mõttes, sest mina ei ole enda vastu. Mina tean, et minu käsi scammimisel, kui sellisel mängus pole. Proofi ei pea minul ka sinu vastu olema, kuna sina ei ole minult midagi scamminud. Bänni vastu on mul siiski muidugi soov astuda. Ma tunnen, et mina olen vahvlile midagi ikka pakkunud. Olen olnud mitmeteski diilides etteandja, minuga on äri teinud küll vähesed, aga Revo, Reimo või Matvej tasandile mina ei lange. KU-NA-GI. Vahvel on muidugi tore kommuun ning juttu leiab siin alati. Kus häda suurim, seal abi kõige lähem. Kui bänn on see, mis sinu õnnelikuks teeb, siis las kõigepealt moded vaatavad minu tehtud diilid, teemad ning ka selle teema siin läbi, ja siis otsustavad ise, antud tõendite põhjal. Minul ei ole ju suuri tõendeid enda vastu, mida ma peaksin kasutama, nagu ma mainisin.
  2. Oi sorri, ma pidin see loll ja loru olema, kes kõiki scammib ja valetab, ja on muidu ilma ajuta. Seleta ise
  3. Seleta mulle loogika, mille järgi sa seda võtad, oo Olks, kes oled nii tark.
  4. See on ju täiesti selge jutt, mida ma räägin. Või peaksin ma ka caps lockiga sisutühje lauseid kirjutama? Minu lihtne lause on siis selline: mina sain üle sellelt, kes mulle accoundi minega I Lont I müüs. Sina said ka tänu sellele ju kaudselt üle, kuna MINA POLE SEE, KES ON ACCOUNTI SINU VÕI MARKELI KÄEST TAGASI VÕTNUD. Lihtne ja loogiline?
  5. Muidugi olin ma kindel, kuna olin ka ise acciga pool aastat mänginud. Muidugi olin kindel, kuna täpselt sama lubati ka mulle, et tehing on ja jääb. Süü ja bänn on kaks erinevat asja. Need võivad küll käsikäes käia, aga kõnealusel juhul mitte.
  6. Sellise asja eest, et mina EI OLNUD esimene omanik, hoiatasin ma neid kumbagi. Mina pole jumal, et panen inimesi vastupidiselt oma soovidele ja tõekspidamistele käituma. Keegi ei käskinud teil kasutajat osta, isegi peale seda, kui saite teada, et sellel on eelmisi omanikke. Need detailid, mis ma andsin, on täpselt need samad, mis ka mina sain. Ära isegi proovi mind valetajaks tembeldada. Mina peaksin loobuma nii kasutajast, kui ka rahast? Ära tee nalja. Teiseks, ma arvan, et Bong on piisavalt intelligentne ning nutikas, et jätab igasugused vägivallailmutused koju või poksisaali.
  7. Tegelikult ei eksisteeri ühegi vahvlis tehtava tehinguga lepingut või muud säärast, mis tõendaks, et mina oleksin kõige eest vastutav, aga see selleks. Minu teha on ainult see, mida eelmine omanik on võimaldanud, ehk pakkuda account müüki, kuhu sisaldan ka detailid, millega oleks võimalik tagasi võtta. Mina varustasin sind kõige selle samaga, täpselt ka seda Markelit. Andsin accoundi, andsin detailid, andsin omapoolse lubaduse, et accounti mina teilt ei scammi. Siiamaani, ja ka edaspidi, täitsin/täidan oma lubadust, ja end ega teid sellega ei häiri, et ma kumbagi teist üle lasen.
  8. Vägagi võimalik, et esimene omanik võis näha müügiteemat; näha seda vaeva, mis on nende skillide ja kõigi muude pikslite alla pandud, ning soovis oma accounti tagasi saada. Muidugi oli tal selleks täielik õigus, kuna account kuulub igasuguse õigusega tegelikult ju talle. Tõesta seda, et mul pole õigus. Andmed, mis ma sulle andsin, olid täiesti õiged. Täpselt samad, mis mina omal ajal selle müüja käest sain. Midagi sa teed valesti, ma arvan. Ära pahanda. Mina ei häma sulle midagi kokku, veel vähem arusaamatut juttu, millel puuduks seos, või seda, mida sina nimetad ''ilaks''. Ma räägin nii, nagu mina asja tean/näen/eeldan. Kust ma seda kõike tean? - Ei teagi, väga palju on mu postis ka oletamisi, aga kindel olen ma ka väga mitmes asjas, eelkõige selles, et kõnealune account oli müüdud minu poolt, tõesti, aga tagasi võetud, seda küll mitte minu poolt. /// Lähen praegu rattaga sõitma, õhtul proovin teile kõigile veel appi tulla, ja selgitada, kuidas asjalood on.
  9. Mees, kuule mõista. Kui ma olen õelnud NII sulle, KUI KA sellele Margelile, et sellel accoundil on olnud eelmisi omanikke, siis selle koha pealt ma ju ei peaks valetama. Parim äri tuleb ju alati accidega, mis on esimese omaniku käes. Teiseks, kui ma teada sain, et acc on sul varastatud, siis muidugi, palusin sul kasutada minu poolt antud detaile ja recovereid. Tulutult - ei tea, kas sa ei osanud piisavalt inglise keelt või jäid lugemisega hätta, aga sa ei suutnud neid kasutada. Paar kuud hiljem, üks kõva pool aastat isegi, otsustasin kasutada neid samu detaile. Ennäe imet - saingi acci tagasi ! Muidugi soovisin seda ka maha müüa, aga enne võeti see acc käest ära. Kui sa küsid, kelle käest, siis vaata minu kõige varasemat tehingut. Hiiumaalt keegi Mihkel Mark. Tema käest sain ka mina selle acciga tihti üle. Võttis nimelt kuu-paari tagant acci tagasi. Tema oligi see inimene, keda ma kahtlustasin, kui acc sinult vuntsi lasti, ja ka sellelt Margelilt. Mul pole suurt midagi rohkem öelda, asi on seebiveestki selgem. Valetamiseks pole põhjust, kuna pean ennast siiski ausaks inimeseks, kes räägib oma jutu ära ning ka aitab omalt poolt, et kõik sujuks kenasti. Päikest !
  10. Mitusada korda on sult tõestust palutud Mitusada korda olen öelnud sulle, et mina ei ole su kasutajat tagasi võtnud Mitusada korda olen mõelnud, kui vana sa oled, et nii lihtsatest asjadest aru ei saa. Spämmer..
  11. 20. juuli Mõni goal siis ka valmis
  12. Taboo Logic
  13. Umm, vist mingi 270k.. Võin ka eksida. Tänasest siis veidi aega F2P. Püsitasin ka uued goalid endale. Vägagi naljakas, aga 40 cooking ja 40 fishing on esimesed. Seejärel võtan kõikvõimalikud f2p questid ette (v.a. need, mis deffi annavad)
  14. 19. juuli Ep läks siis 100% pealt
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.