Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

reebok1238

Liikmed
  • Postituste kogus

    76
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud reebok1238 poolt

  1. Müün siis oma ~ 2005.a tehtud kasutaja maha. Ette annan ainult neile keda mina näen enda silmis usaldusväärsena. Hetkel üritan e-maili ja salasõnu maha võtta. Alla 15€ ei müü! Kes suurima hinna pakub enne 01.11.2011 kella 21.00 sellele müün. Natukene pilte ka siis!NB! Kuna ma ise ikka ei viitsinud salasõnadega jamada siis muutsin e-maili ära mille saab uus omanik kasutajaga kaasa. Uus omanik kes selle kasutaja ära ostab on kohustatud ise muutma salasõnad ära! [ATTACH=CONFIG]2418[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2419[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2420[/ATTACH] Sinu andmed: Nimi: Rain Aasmets Maakond: Tartumaa Linn: Tartu Msn: Saab ainult kindel ostja!
  2. Miks on vaja liita? Sa teed esimesest vip.php-st koopia teed ta näiteks vip2.php vip 2.php-s muudad ära rea: $access ="bj"; // Õigused, mis SMSi saatjale antakse. Näiteks selliseks: $access ="abcdj"; // Õigused, mis SMSi saatjale antakse. Ja ta muudab andmebaasis õigused ise ära.
  3. Palju sellise eest saaks? Pangas ~ 1,5 m raha.
  4. Sain pini -Yepi käest!
  5. Vahet pole kui tasuta saab:D..
  6. Pean pm-i saatma?.. Vaja oleks küll tasuta bensiini auto tahab sõitmist:D
  7. Pildid ütlevad rohkem kui tuhat sõna:D
  8. Ütleme nii et Gabriel teab mind suht hästi.. Kuna ta elab mul sugulasega samas linnas:D
  9. Käid ette? Siin teema ka kus Gabriel julgeb mind soovitada:) http://www.vahvel.net/showthread.php?52736-M-Runescape-Teenused(Kodulehega)&p=752198#post752198 Ikka müün!
  10. aga muuda: zend_extension = selleks: zend_extension_ts = Kas siis ikka jamab?
  11. Räägi kuidas sa seda installisid? Samm sammult.. Kas lisasid ikka php.ini-sse rea nimega: zend_extension = C:\xampp\apache\ioncube\ioncube_loader_win_5.2.dll(mul on nii)
  12. müün 61 m 38 euro eest ja 10 senti kogu kupatus:D
  13. Minu skoor siis:)
  14. Kas nardah-s saab ka kasutada noted potte ja vialeid?
  15. Ootan ikka pakkumisi!
  16. Ostan siis miner Authi. Hea oleks kui oleks rsbots.net auth, aga ei ütle ka teistest ära. Hind jätke alla koos oma e-mailiga! Mitmes omanik oled? Minu enda pakkumine on 130.- paku enda oma:) Oman swedbanka!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.