Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

rsomaja

Liikmed
  • Postituste kogus

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    5 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info rsomaja'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 23.09.1992

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Tervist. Rahvusvaheline pure klann otsib enda sekka uusi liikmeid. Suhtluskeel inglise keel. (Hetkel 2 eestlasest liiget, kui rohkem saab võib eestikeelsed PK trippe teha.) Otsime: 1. Aktiivseid liikmeid cmb 70-100 vahemikus(väiksemad combatid saavad liituda discordiga aga ametlikud liikmed kui jõuavad õigele tasemele. 2.Non-pured teretulnud - saavad loituda PK trippidega aga mitte ametlike pure eventidega(clan wars). Pakume: 1. Igapärvased pk tripid(revs, lava dragons, chaos temple, wildy bosses jne). 2. Erinevad üritused - miniwar, clan war jne. 3. Tihedad ära andmised(give aways) aktiivsetele liikmetele. 4. Tore non-toxic seltskond. Uutele aktiivsetele liikmetel on võimalik saada 1m (kehtivad tingimused). Lisage UncleYusuf#0053 et 1m saada. Discord: https://discord.gg/vnVzzFK Tänan teie aja eest. Loaded Mule
  2. Palju rasked questid rs raha maksaks? Corp beasti;torm demoni ja korasi questid vaja ära teha, võin lihtsamad ehk ise teha. Neist kõige raskem vist mournings ends part II; palju 1 raske quest maksab rs rahas ja kaua aega võtab? edit: kle mul msn jamab, sul skype pole näiteks? ja mingi väljakujunenud questi hinna võid pmida ka ju.
  3. Annan ära paar vana kasutajat: KUI SOOVITE SAADA KASUTAJAT SAATKE SELLINE PM(kolme päeva pärast otsustan pmie põhjal, kellele annan): *Miks sa tahad kasutajat ? *Millist kasutajat sa tahad ? *Mis teed kasutajaga ? *Miks peaksid just sina saama kasutaja? Kes valesti pmi saadab, see ei saa kindlalt kasutajat, ja mingit "omg plz anna mulle, skilin ja pkin, saaksid kohe anda?" teksti eriti lugeda ei viitsi. Kustutasin kõik pm nii et saatke uuesti, kes saatnud ja normaalselt. Kui sa annad kasutaja siis täida ära : *Miks sa annad kasutaja ära ? Vanad ja ei mängi nendega nagunii *Oled esimene omanik ? Jah *Saab kõik kasutaja andmed kaasa ? Saate pw,eelmised pwd; emailid, recoveryd ja pin removete ise. *Mis on su msn ? pmige siin, millist tahate ja kes normaalse kirja saadab saab endale kasutaja. kirjutamiseks aega 3päeva; kirjutage ka millist tahate. *Miks sa maha ei müü parem ? ei viitsi ja nagunii nende eest midagi suurt ei saa. *Lisa kasutajast pilte.Või ütle lihtsalt statsid. Main: total 1155; att 80; str 80; def 60;hp 76; ranged 59; prayer 50; magic 70; fish 72; thief 78; teised kuni 53. bank: whip+35 rune defenderit+junk;omab vanu holiday itemeid. pure: total: 500+ ; att 45; str 60; pray 31; ranged 43;dung 64; bank tühi;omab gravite 2hr pkimiseks. rune pure: str 59; att 40; def 45; ranged 62; dung 38. bank tühi; omab vanu holiday itemeid.
  4. Müün siis combat 51 str pure; statsid: att: 45 str: 60 ranged: 43 prayer: 31 magic: 39 hp: 52 Kasutajal on tehtud ka mõnda teist skilli dungeoneeringus natuke. Omab gravite 2hr; pank tühi. rs raha eest Pakkumised pm.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.