Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rs2kasutaja

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    224
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Rs2kasutaja poolt

  1. _karl_ neid jänkusi tuleb veel ja veel aga tead, viimasel ajal on rohkem normaalseid admine juurde tekkinud, kes ka serveris rohkem on. Ja sa ei pääse neist kooderitest ilmselt kunagi, sest nad on sugumürsud, kes siginevad kiiremini kui sipelgad.
  2. Mulle VIP.EE serverid meeldivad. Alati positiivne kogemus(Y)
  3. 5 kuud ja sul on sama hea acc kui mõnel aastatega:P VÕMAS!
  4. Langetasin hinda 12m peale. Miks te kullakesed odavamalt osta ei julge? Ega ma kätt otsast teil ei hammusta.
  5. Pilt ütleb ilmselt enda eest kõik: http://www.upload.ee/image/1713617/Untitled.png
  6. Seda on siin ilmselt arutatud ka aga ma pole isiklikult peale sattunud. Moderaatoritelt ja adminitelt teema pealkirja vahetamise kerjamine on natuke tüütu. Mõnes teises foorumis on see täiesti lubatud, et saad ise teha seda. Ei ole ühtegi negatiivset asja sellega seoses näinud. On seda siin foorumis üldse võimalik korraldada?
  7. Muutsin hinda natukene. Come on:) Tulge ostke, saate hea hinnaga!
  8. See AutoLividFarm bot pole vist kõige turvalisem. Seal pidavat need nö bothunterid olema. Oleks nagu kuulnud midagi foorumeid uurides. Kuigi muud varianti ka vist väga pole. Aga edu, sest oled juba muljetavaldavalt kaugele jõudnud.
  9. Hind: 12M või 3.9€ Tehingu viis: RSGP/SWED/SEB Sinu andmed: Nimi:Toomas Maakond:Harju Linn:Tallinn E-mail: [email:31h7t3t6]Rs2kasutaja@live.com[/email:31h7t3t6] Msn: Rs2kasutaja@live.com SOLides ei saa. Olemas on neid mul: 0 Juurde ilmselt niipea ei saa. Tegemist on USA Game Cardidega. Ühtegi probleemi ei teki. Olen nõus teil laskma ka ise sisestada, kuid kui mingi viperus on, siis raha tagastada ei saa kahjuks. Seega oleks hea kui saaksin ise sisestada. PALUN SAATKE IGKASJUHUKS MULLE KA PM KUI LISASITE, SEST MESSENGER EI TAHA MULLE TEIE KUTSEID SAATA
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.