Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Bourndead

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    298
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Bourndead poolt

  1. gl dark beastides:D Haigelt kena slay muidu:)
  2. googelda, hetkel pole aega otsida, ehk õhtupoole vaatan eesti omadest zone muidu aga: Pritell, http://www.bigscoots.com ei tea kas sa seda ka tellida saad, uuri ise lähemalt.
  3. siis kui sina hakkasid uuendama oli tark võtta 17 ja 100+ nüüd peaks aga ostma playereid 17 ja skill vähemalt 170+, et kuhugi jõuda. Endal hetkel selline seis, et ostsin hullu hunniku paska kokku ja müün need paari hooaja pärast nii mõnegi milli eest. B koosseis täis 17 aastaseid kelle skill 150-200, 18aastased skilliga 170-220 ja 19 aastased skilliga 200+. Ajateenistuse 3 kuud möödas siis müün need maha ja saan vähe rohkem osmile keskenduda ja hakkan teenitud raha eest ostma mängijaid.
  4. Ja langed tagasi neljandasse ja saad 5 10 boardide eest 80k norm vend
  5. No kõik oleneb sinu soovidest. Kindlasti peaks olema windows peal ning alustuseks 1gb ram piisab
  6. Mis kuradi noorenduskuuridest te koguaeg räägite.. Parem on osta järk järgult häid mängijaid, sul oleks selle 3me hooajaga ML meeskond koos olnud.
  7. Ma näiteks pole klacen kordagi sees näinud.. No offence but yea.
  8. Mhm, illegal all oli see kasutaja areng:) Gl, palju hetkel üldse turm jaoks rsgp vaja läheb?
  9. so i saw that normal user, do not remember name has already full vesta, green phat and so on. Anyone from stuff must give him items.. sad
  10. kust sa võtad, et nad scammerid? Gothic ütles, et nad teistest chattidest..
  11. Kind a fail?? klacen alles loggis ja juba mode. Ma ei ütle, et ta selleks ei sobi, aga see näitab lihtsalt serveri omanike iseloomu. Ja mis kuradi ajast moded saavad endale asju panna ja setlevel teha? Kena economy ruin, kui serveril üldse selline mõte on. Väga paljud serverid ongi kõrbenud seetõttu, et modedel ja adminnidel on liialt suured õigused.
  12. dafuq ei ole normaalne. 14 aastane kutt teenib kuus ca 2k eur,+ nädal tagasi 2,1k paari päevaga:D Rs rikub poisi ära nii veel.
  13. oled uhke? ausa ülestunnistuse eest peaksid banni saama..
  14. Offtopic Keegi üritab aktivistiks saada:D Ontopic Free trade
  15. Küsimus, miks just neile?
  16. Minu jaoks esiliigasse pääsemine nüüd kindel. Kuid kahjuks lähen ajateenistusse ja aktiivsus langeb. Suudan ehk botistumise ära hoida, kuid kindlasti langen vähemalt kolmandasse tagasi ning arvatavasti langen ka suurde miinusesse.
  17. njaa tegin 4 mängu. 1m kaotasin, 2m võitsin, 1m kaotasin, 11m pot võitsin:D
  18. selles osas on sul kindlasti õigus:)
  19. Ma ei hakkagi vastu vaidlema MJ ja LBJ osas, kuid seda ma oskan öelda, et all-around playerina on lebron parem, samas on sul õigus, et mõlemal erinev roll meeskonnas. Kobet saab tõesti enim võrrelda Jordaniga, kuid minu arust jääb ta suuresti alla. Hetkel siiski Drose ainuke, kes Mjga võrreldav, iseenesest, kas ta suudab seda peale pikka pausi jätkata.
  20. Nad tõesti võtavad hingega, loogiline ju? Aga ehk oled sa ise näinud vähe? Ma vaatasin eelmine hooaeg 80%mängudest ning playoffidest vaatasin suurem osa mänge.
  21. Lebron on juba 7 aastat mu lemmik olnud ja jääb ka selleks igavesti, vahet pole kas ta vahetab või ei vaheta teami. Iga mängija unistus on võita tiitel ning ta kaotas selle 2 korda cavaliersis olles ja korra miamis. Loogiline, et tiitli võitmiseks peab sul olema ümber meeskond kes suudavad sind piisavalt aidata. Samas oleks ta võinud siiski üheks aastaks veel jääda cavaliersisse ja siis edasi vaadata, aga nh mis tehtud see tehtud. Cavaliersi aegadel peeti teda aegade parimaks mängijaks, peale seda kui miamisse läks sai temast vihatuim mängija kelle kohta polnud päevagi, kus ei öeldud midagi negatiivset. Minu arust ta on kindlasti võrdne jordaniga, just selles osas, et ta on kõvasti parem meeskonna mängija kui jordan kuid individuaalselt siiani veidi kehvem. Varem ta ei olnud clutch player nüüd aga on kindlasti julgust ja enesekindlust saavutanud ja ma usun, et oleks ta siiani cavaliersis oleks ta toonud tiitli clevelandi ära, kuid mis teha. Ta ei püüdnudki saavutada mingisugust hate, seda tekitas vaid clevelandi rahvas ja meedia, kes ei mõelnud mängija peale vaid oma kuradima linna ja pere peale, nagu dafuq. Aga nh pikk jutt sitt jutt. Ise pooldan loomulikult Heati ning kindlasti ka bullsi just seetõttu, et mind sümpatiseerib väga rose. Paar sõna ka rosest. Ma arvan, et tema on tõeline jordani mantlipärija, kui ta vaid suudaks vigastusest taastuda ja mängida hingestatult. Iseloomult ja hingestatuselt on ta väga sarnane lebronile, ma pole ennem näinud mängijaid, kes võtavad korvpalli sellise naudinguga ja tunnevad sellist feelingut.
  22. Kollides-oh kui nummi:) Muidu aga gl arenemisel ja arenal rikastumisel.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.