Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Problemo

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    38
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Problemo'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 19.04.1978
  1. Problemo

    rollback rsis.

    Ei. tra ma naeran praegu sinu üle. Nagu keegi ei teaks seda?
  2. Arvatavasti ta rääkis downi sündroomist ( Kuna seda õpitakse bioloogias ), mitte sõnast taun. Hääldus peaaegu sama. Aga sõna "taun" on siiski tugeva t-ga.
  3. Nii , müün siis oma Kasutajat. Kasutaja on tehtud minu poolt. Aastal 2005. Rsn : 3 5c ( Kes tahab Hiscorest vaadata siis vaadaku , ei viitsi siia pilte toppida ) Stats: Combat siiski 112.. kirjaviga pealkirjas. Strength 97 ( 195k xp to 98 ) Attack 92 Defence 82 Hitpoints 94 Ranged 91 Magic 85 Questpoints 176 : Barrows Gloves pangas + Fighter Torso Kasutajaga tulevad kaasa kõik esimesed detailid ja 26 Päeva membership krediiti. + Bank mille väärtuse ca 3M ( Pangas Whip , d boots jne ) Võibolla isegi rohkem kui 3M. Kui on huvi siis postitage MSN siia või PM-ige ja lisan teid. Võtan vastu vaid .. Eesti Kroone või Eurosid . Hanzanet endal. Kui kardate osta võin anda enda IRL andmed või telefoni. Teiseks eelmine kasutaja siin foorumis ( Voodoorunner oli Mode mõnda aega ) kuid enam seda ei kasuta. Mõni mode võib IP järgi tõestada et see olen mina. Alghind : 400.-
  4. Tegelikult ei ole Ha.Rofl Ainult taunid kirjutavad selle nõrga d-ga. Aga jah üks kobe 3 tuleb viimaste levelite eest.
  5. Tegelikult see polnud spam.. vaid lihtalt ta kritiseeris sind? Või seda ei tohigi teha? Total pole suurem asi aga jah 8/10 selle eest.
  6. Nii ootan veel pakkumisi. bummmmmmmmmmmp
  7. Nii , müün siis oma Kasutajat. Kasutaja on tehtud minu poolt. Aastal 2005. Rsn : 3 5c ( Kes tahab Hiscorest vaadata siis vaadaku , ei viitsi siia pilte toppida ) Stats: Combat siiski 112.. kirjaviga pealkirjas. Strength 97 ( 195k xp to 98 ) Attack 92 Defence 82 Hitpoints 94 Ranged 91 Magic 85 Questpoints 176 : Barrows Gloves pangas + Fighter Torso Kasutajaga tulevad kaasa kõik esimesed detailid ja 26 Päeva membership krediiti. + Bank mille väärtuse ca 3M ( Pangas Whip , d boots jne ) Võibolla isegi rohkem kui 3M. Kui on huvi siis postitage MSN siia või PM-ige ja lisan teid. Võtan vastu vaid .. Eesti Kroone või Eurosid . Hanzanet endal. Kui kardate osta võin anda enda IRL andmed või telefoni. Teiseks eelmine kasutaja siin foorumis ( Voodoorunner oli Mode mõnda aega ) kuid enam seda ei kasuta. Mõni mode võib IP järgi tõestada et see olen mina. Alghind : 400.-
  8. Tavaline 7/10. Juba selliseid Acce siin foorumis mitu. Nothing Special.
  9. Tõlgin sulle : Tal pole piisavalt sõpru IRL ja siis ta püüab oma tutvusringkonda laiendada interneti teel, msni suvalisi lisades.
  10. Pane oma arvutisse perfect keylogger. Ja ka kui isa logib oma parooliga sisse siis voilaa ja olemas parool.
  11. No 100k saab ikka tunnis müüa . Vähemalt ma saan oma 175Questpunktiga. Tuleb lihtsalt kannatlik olla:)
  12. Muide jah. Aga tagasi pead selle sealt ikka ostma õige hinnaga. Branimaniac.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.