Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Krissstou

Liikmed
  • Postituste kogus

    29
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,860 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Krissstou poolt

  1. Kunagi, või on siiamaani kuskil teema kuidas saab vahetada ip,minnes start> run ja sinna kirjutades mingi ipconfig vms. * Sõber sai paaris sof (Soldier of Fortune 2) Serveris banni, nimetati wh, kuigi saame neilt kõigil scrimis üle nagu eiteamis. * Tahaks et keegi annaks selle teema url või siis õpetaks ise, või copy vms. * Tänud aitajale !
  2. Ei tohiks olla, vb mingi kant on steamile ban lasknud :/
  3. Põhimõtteliselt sa võid saada ju scammi paljudelt, sest kui nad pildi teevad ei pruugi nad panna ju selle õige koodi ja siis küsivad raha tagasi, kuigi nad on juba p2p. Või siis panevad pini ära ja siis proovivad teistkorda ja, BUMBUM, teeb pildi ja kõik. oledki pwned. Parem tee ise selle kaudu, et annavad sulle link. Aga edu, ma ostan ka varsti, kui ma ise ei saa .
  4. Mjusika la festa ! http://krissstou.planet.ee/G-Spott%20-%20Sadness%20(Radio%20Edit).rar http://krissstou.planet.ee/Mjuuusika/David%20Guetta%20-%20Baby%20When%20The%20Lights%20Go%20Out.mp3 http://krissstou.planet.ee/Mjuuusika/Dj%20Cava%20-%20girl%20new%20school_2(drum%20N%20Bass).mp3 Head lood, ühed lemmikud.
  5. Postitage siia kõik oma lemmiklaul[ud] G-Spott - Sadness Kui saate, siis pange link ka, saab tõmmata/kuulata/vaadata videot
  6. dno, preagu sain enda r pick ja essid üleantud macrovennalt EI olnud vaja mingit samaväärtusliku asja vastu panna.
  7. neXus Cracked Ver. ON DISABLED !
  8. Teen p2p pangakaardiga, 95 krooni. [email:1vvzh3eg]SurnudSilmad@hotmail.com[/email:1vvzh3eg]
  9. Ega tal saabki varsti admini aeg otsa
  10. Ma ei tea, mul on olemas see script sellel neXusel, aga see on see sama mis nagu algusest saadik oli, preagu mul teeb sellega, alguses mingi natuke jamas, siis sai kätte hakkas rääkima, preagu fishib ja cookib juba. Ma vaatan kui leian mingi hea, siis kindlasti uppin EDIT : Jep, on tõesti vigane, jääbki neid puusid tegema
  11. Sa arvad et minusugune tont oskab javat scriptida? NEVER ! Kuule, kui sulle see ei meeldi, mul ükskõik sa ei pea seda tõmbama ega midagi. Mina kasutan rahuilikult seda.
  12. Muidugi Seal on ainult üks miinus minujaoks (Otse loomulikult see ei pea teil olema) nimelt seal on need scriptid mingid imelikud mõned:D
  13. Esiteks, ma otsisin seda Pro juba mingi 30min enne postituse tegemist, paljudes foorumites oli pandyd selle KYAB link, aga see link on nüüd mingi Application pplapla, pead tegema mingi Application või Script vms. et seda tõmmata. Pro sain lõpuks siit kätte : http://rs2cheating.us/forums/showthread.php?t=20651 Seal on ka räägitud scannimisest ja kõigest, scannige ise ka üle, mina vähemalt kohe lähen minema ja jätan aruvti automa. Mina scannisin, 0 Infected Files, 0 Virus jms. Selle lite tõmbasin sealt rscheata ja panin selle lingi ka rscheatast mis sain, aga paljud ei viitsi kasutajat teha, siis vist ei saa tõmmata, ja Rapidshare panin ülesse lite sellejaoks et kui kasutajat ei viitsi teha siis saab sealt, aga kui kindluse mõttes, võid ise seda tõmmata rscheatast ! E : Kirjavead = Nailonsokk, tssh !
  14. Mõtlesin et hakkan teid nende versioonidega kurssi ajama, et kui uus cracked ver. tuleb siis panen kohe siia link jms. Hetkel ainult niipalju öelda! ________________________________ Well, thanks to a week of research we finally cracked Nexus pro! Nexus pro is an awesome program which you can run 100 bots with different scripts. Scripts are already in it, so no need to get them from somewhere else! Enjoy. Password for the installation file: rsunlocked Download link: http://rapidshare.com/files/75255291/Nexuspro.rar.html Ehk siis , kui extractid seda zip file küsib ta password, siis sinna pane : rsunlocked EDIT : Tõenäoliselt see PRO ver. hetkel kui te ta extractite, ei saa te seda install ikooni kastutada. Aga ärke erutuge, mõtlesin lahenduse välja 1.Extractige PRO ära ! 2.Sisestage see parool extractimisel. 3.Tõenäoliselt lööb peale parooli sisestamist errori ette. [NOPROBLEM MEN !] 4.Kui extractitud siis ärge kustutage ära install.sh ega üleüldse midagi. 5.Tõmmake neXus with iBot Lite ! http://staticimp.com/lite/lite1719.zip või http://rapidshare.com/files/75356324/lite1719.zip.html 6.Extractige neXus with iBot Lite ära, AGA MITTE SINNA KAUSTA KUS ON PRO ! 7.Siis minge Lite kausta ja paremklõps install ikooni peale, sealt Cut/Lõika ja salvesta see Pro kausta! 8.Siis minge pro kaustast pange Install ikooni peale kaks klõpsu ja ONGI VALMIS ! 9.Edasi käitu nagu tavaliselt. ! ________________________________ Sain selle Rs2Cheating foorumist, arvan et kõik saavad sellest aru, niiet pole mõtet hakkata tõlkima. ________________________________ solarwind pani neXus with iBot Pro kinni.
  15. Tahaks nagu seda Cracked versiooni saada, keegi saaks uppida kuhugi vms. see leht on kinni seal, mingi kes selle cracked lehe siin pani. Palun keegi andke EDIT : NTY ! VISIT : http://foorum.rs2eesti.com/showthread.php?t=18746
  16. SideEffect Clan Server : 80.79.117.140:27023 Tm Clan Server : 212.7.7.78:28888
  17. Kammoon, kohe. Sa offline atm .:.
  18. Mul ükskõik, vahetasin netti, ja mõtlesin enda tegude üle, peaksin nüüd korralikuks hakkama Tänan et sa tutvustasid mind, vaat kui tore.
  19. Teen siis 95 Krooni eest memberiks, selleks kasutan panka [ ÜHISPANK ] Ette memberiks ei tee. MSN : [email:1eeduybq]SurnudSilmad@hotmail.com[/email:1eeduybq] Rune rahas memberiks ei tee. SOL-ides memberiks ei tee. Soovitatav oleks ühispank, sest teiste pankade kaudu ülekandmine mulle võtaks rohkelt aega. * NB ! Kaardiga p2p tegemiseks on vaja mul teie Kasutajanime ja Parooli, samalajal võite kindlustuseks olla sisse LOGITUD !
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.