Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

-puudub-

Liikmed
  • Postituste kogus

    80
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud -puudub- poolt

  1. ragex complitimise ajal hakakbki sitta ajama ta näitab iga scripti ja randomi kohta teksiti ja kui lõpus tuleb mingi paljude tyhikutega jne. tekst siis on script vigane. rscheatas pole just levitamise eest esimene inimene kes banni saand on 1337hax on yks kuulsamaid kes selle pärast banni sai.
  2. ei jää. Ja nh mart ära spämmi siia. Enne mõtle siis kirjuta...
  3. mnh olen rs-ist õppimise pärast quited (rs2eesti kah) varsti tagasi aga probleemosi värke ,siis kysige....
  4. eile tehtud pilt ja õhtuti atm +200k ja päeval peale kooli oli 120k
  5. ei no jh vaatasin palju accide kogus langend see tsipa ~50-60k-d langend nii ,et see arv pekas olema väiksem kui quitind stakerid. Ise arvan ,et inimesed kellel oli mitu acci ja 1 oli staker muutus mõtetuks ei mängind enam yltse. pilt kah: Ise ytleks gratz jagex millega hakkama olete saand ja palun ärge tehke siia mõtetuid poste bla bla bla mulle ei meeldi see 3k värk. Muidu see teema suht naqu spamm.
  6. Staker ma ei ole jne. aga jagex jäi nyyd 3-me asjaga sitale. 1) Nad teenivad suht palju vähem. (25k$ paneb munad liikvele kyll sest enamus sellest rahast maksad sa ju töölisetele ja kui sa oleks endale saanud nn. 30k$ siis oled omadega kuival ju) 2) Nyyd kuna inimesed ei saa hästi raha teha ja nolada ka ei vinni tulevad ilusad macrojad ruuni vallutama. 3) Paljud quitisid ja ruuni maine läks sellega ka alla kui 1 quitis rääkis teistele kui sitt see on mingi ei saa raha teha jne. mõtlevad teised kah sitt ju ma kyll enam ei pela. 4) Nad sattusid tohutu spammi hunniku alla mis võib ka nende servereid tugevalt koormada.
  7. mul oli veel mõte osta 20 ea mille suures koguses aga plaanisin homsele. aga vot kui oleks ära saanud tna oleks ma vot kus miljonäär
  8. lähed lehele runescape.com vaatad vasakut tulpa sealt otsid cacel recovery.....
  9. nonii runes rahutused jh ei tegelt jagex on saast ,et selle asja tegi ma olen suht kindel ,et jagexil kasum 50% väiksem ja 25% suurtest levelitest quitivad. siis kui ma endal uue acci tegin mõtlesin kas teen skilleri või stakeri aga mõtlesin ikka skilleri teha.
  10. hmm... mine 75 siis on coalil mõte ka sees.
  11. ma lähen kusele.... vägavaimuks muidu 10/10
  12. irci eest sa kyll nyyd banni ei saa muidu eliteswitch keelatud aga swiftswitch vms. lubatud.
  13. mnh :S autominer tegi 10k exp kui ma väljas olin. Muidu mining 73 nyyd aga pilti ei saand
  14. see oli rangeskyga. Ja yle ei saa juba ,et ma et ma olen suhtei auto? tulge mind kylastama kui tahate olen alati w40 rimmy mine alcige tehke mida tahate. võite mingi rocult kah kysida , koguaeg autond aga mitte viiamsel ajal ja puudub mineriga 1 kord ja lollisti tegin kah. muidu 5k exp pärast minig 73 Muidu need kes arvavad ,et ma autominerit kasutan siis olete kas väga kadedad?????
  15. Mingi r tähega algav adminn pani banni mulle pulli pärast Ma vaatan ,et huvitav raffas.
  16. Kui nii täpselt tahad siis eesti panga andmetel on kurss: 10,7077000000 aga pangad võtavad oma tasu kah nii ,et pole väga vale midagi. ja korrutades õige kursiga saab: 160,6155 .-
  17. mnh. õigekirja jutt on saast mingi foorumis ma kyll ei viitsi vaadata aa jaa seal on viga parandan nyyd ära ja õpetus on väga väga mage. Miuke järgmine tuleb? Kuidas käituda oma esimesel seksuaal vahekorral???? Muidu jutt ruuni enda lehelt: How does someone become a Player Moderator? We keep track of potential Player Moderators through a variety of methods. We review their behaviour in the forums, the number and quality of abuse reports sent in, how useful and friendly they have been to other players and any messages sent in to us from other players about their behaviour in the game. The chances of a particular player becoming a Player Moderator is not based on their combat level or total level of their character but on the maturity and behaviour of all their characters in the game. This means that while you will not see a player fresh from Tutorial Island given Player Moderator status, you may see some with lower combat levels than you are expecting. Remember that we do investigate accounts fully before giving them Player Moderator status, so if you see the crown, the player will have earned it. We do not give out details on how close someone is getting to becoming a Moderator but rest assured that if you are doing what is needed to become a Player Moderator then we will take notice. If you do get selected to be a Moderator, a message will be sent to your account. Once you have accepted and the confirmation has been received, you will get your silver crown and Moderator abilities. All our Player Moderators are hand-picked by Jagex staff. We DO NOT consider requests to become Moderators, so please do not send any in. The best advice we can give someone wanting to become a Player Moderator is to continue playing RuneScape in a good and honest way and report genuine abuse as and when you see it. In addition to this, having a positive presence on our official Forums would increase your chances of being identified as a trustworthy player. We do not accept recommendations from players for possible Player Moderators so a***n, please DO NOT send these in to us. If a player proves themselves worthy, we will take note and may offer them a position as a Player Moderator. If you have a previous punishment this does not necessarily end your chances of becoming a Player Moderator. We take into account the time at which an offense took place and the player's subsequent behaviour. If this indicates that they have learnt from their mistakes and have made a positive impact on the game, it can result in the player being considered for the role of Player Moderator.
  18. 15*13$ = 195.- 30*13$ = 390.- 7 milli kuidas? igaljuhul edu cheatimisel. Kui uut versiooni vaja siis ei pea kasutajat tegema rsca-se ma annan lingi mis on koguaeg uuendatud mu tutorialis (õpetuste all)
  19. Las ma olen loll aga igaljuhul mul ei kõigu koju vahel hernes vaid mul on seal aju
  20. asi nii: 1) Sa ei saa myya prod sest see inimene kes prod omab peab olema foorumis sisse loginud et neXust tööle panna ilma siise logimata tuleb sulle ilus error. U must have newest version of PRO u mus log in at forum. PRO paremused: - Vähem resursse võtab. - Saad ilusa märgi foorumis - Saad tõmmata supporting scripte - Kui tekib probleem saad kiire vastuse (freedel pole võimalust isegi probleemide korral sõnumit saata) - Võid panna ruuni akna alla teha mida tahad (vaadata filme jne.) - Saad priva foorumitesse - PRO-d updaiditakse tihedalt neXus pro maksab 15$ neXus koos aresega maksab 30$ Arese kohta ma palju ei tea aga see pidi päris palju parem olema neXus-e kõrval.
  21. vajuta paly nupule ja saad teada m9is muuga juhtus muidu mitte sina vaid see kes suust ennem postitas ta lihtcalt ei pela runet ja sellelepärast ongi mõtetu.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.