Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

tanell

Liikmed
  • Postituste kogus

    236
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    98%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud tanell poolt

  1. Tere, Oleks vaja ühte Runescape Pinni. Kasutan Swedbank'i. Jätke palun enda msn või skype. Ette saavad ainult need, kellel tehinguid rohkem kui minul.
  2. Võtaksin pinni. msn [email:32az4b8k]tanel220@hotmail.com[/email:32az4b8k]
  3. Comb 131, pank 55M. Kui huvi lisa mind msn-i: [email:1u11t4cu]tanel220@hotmail.com[/email:1u11t4cu]
  4. Nimi: Saadan PM Combat Level: 122/131 Pank: 55M Total Level:1900 Mitmes omanik: 1 Black Marks: green zone Hind: 600.-
  5. tanell

    O: Main

    Lisa mind msn, saadan pildid seal.
  6. tanell

    O: Main

    Pakun maini, comb 122 Pank 50M+ Total küll ei vasta sinu nõuetel, kuid mõned levelid 1900-st puudu. Kui peaks huvi olema, siis mu msn [email:1192t1xn]tanel220@hotmail.com[/email:1192t1xn]
  7. Või osta poest & be happy
  8. tanell

    M:122/131

    Anna mulle ka teema link ja palun ära siis rohkem enam siis spammi. Ja kui sa saad võtta miks sa siis juba ära pole võtnud seda?
  9. tanell

    M:122/131

    Aga palun, võta tagasi siis ja anna mulle ka oma edust teada . Aga teemasse siis ka ja ootan pakkumisi
  10. tanell

    M:122/131

    Vaevalt, et keegi seda müüs, sest kogu aeg minu käes olnud (Ikka päris mitu aastat)
  11. tanell

    M:122/131

    Kuna eelmine kord kui müüsin jäi tehing katki, siis panen uuesti müüki. Kasutaja lihtsalt seisab ja viitsimist mängida pole. Et proovin parem maha ära müüa . Olen nõus kasutama ka MM kui vajalik. Kui vaja võin küsimused ka maha võtta. Hinda ootaks 800.- Msn: [email:nibpsvai]tanel220@hotmail.com[/email:nibpsvai]
  12. Kokku üle 40M veits. Hind: 1M = 10.- Msn: [email:nef92dpz]tanel220@hotmail.com[/email:nef92dpz] Eelistan Swedbank-i, aga on olemas kas SEB panga võimalus.
  13. Teen odavalt ja kiirelt ära. Aga sina pead kindlasti ette käima.
  14. tanell

    M: orjamist!

    Kuna aega on üle ja raha on vaja, siis mõtlesin et tegelen ka orjamisega! Orjan- Skillidest: 1) Magic 2)Fletching 3)Mining 4)Fishing 5)Cooking 6)Woodcutting 7)Prayer Neid tööpakkumisi võtan vastu alati heameelega ning teen neid odavalt! Kui viitsimist siis võtan vastu ka: Strength,Attack,Defence,Ranged,Agility,Crafting,Firemaking,Hunter,Thieving . Skillide orjamist. Minigamedest: Hetkel neid veel ei tee, aga plaanis varsti tuua. Soul wars zeals. Pest Control 250 pts. Fire cape Orjan ka kontodele raha peale. Maksumus oleneb muidugi sinu konto statsidest ja kas ta on p2p või f2p. Kui tööpakkumisi eriti pole, siis võtan ka Alchimise tõid vastu. (Kraami ja ruunid peate muretsema ikka ise ) ____ *Ma ei võta esialgu väga suuri orjamise tõid vastu. *Hinnas lepime alati ostjaga ise kokku msn-is või Pm-i teel. *Ette saavad ainult 40+ tehingut teinud kasutajad ning neist kõik peavad olema positiivsed. *Orjan üpris kiiresti ning kui peaks tekkima tüdimus kunagi peale ning ei viitsi teie "nõutud" levelit, asja ära teha, saadan 100% raha tagasi (kui maksite ette). *Võtan vastu vaid raha. (Swedbank) *Minu ametlik orjamise msn on : [email:1xpkcggf]tanel220@windowslive.com[/email:1xpkcggf] *Küsida soovitan Pm-ide teel. Paluks mitte teemasse tühja loba kirjutada, küsimuste korral kirjutage postkasti! Tanel.
  15. Ostsin ühe, thx!
  16. tule msn, lisasin sind
  17. Kui veel soovi on võin ära teha. (oleneb mis summa pakud ka )
  18. Olen ka talt väheke üle saanud ja pmst tean kes ta on ja tulevikus on võibolla väike lootus, et isegi näen teda, at least i hope so .
  19. tere Selle msn-ga ei saanud sa kindlasti üle saada sest see minu oma ja ma pole sinuga rääkinudki. Vaata ikka täpsemalt üle ennem kui postitama hakkad.
  20. Oleks ruttu vaja. Ootan pakkumisi. Pank: Swedbank
  21. Kõik on kasutajal olemas ja alles, võin näidata ka. Rare asju pole ega pole olnudki.
  22. miks kaks teemat tegid ? ja tõesta et kasutaja sinu oma ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.