Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lightpower

Liikmed
  • Postituste kogus

    764
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Lightpower poolt

  1. Tundmatu kodanik minu jaoks, kuigi vahvlis aega veetnud juba omajagu. : ) Siiamaani jätnud eeskujuliku mulje.
  2. Teleskoop + üleminek peegelkaamerale. Linna ääres, aga üldiselt linnas jah.
  3. Filtrid kunagi kätte saan, siis võib galaktikad ka pildile püüda koos teiste planeetidega.
  4. Adaptrist pole ikkagi kippu ega kõppu. Tuleb vast Saksamaalt. Küsin täna üle.
  5. Kiired on tekkinud kraatri moodustumisel välja paiskunud aine sadenemisel Kuu pinnale. Aja jooksul kiired kaovad, seda eeskätt tulenevalt erosioonist, mida põhjustab mikrometeoriitide sadu. Seetõttu on kiirtesüsteem jälgitav ainult noortel kraatritel.
  6. Pildi peal pole planeet,vaid meie kaunis kaaslane Kuu. Merkuuri ei näe hetkese seisuga. Korraliku adaptri kätte saan, siis hakkab ilusamaid pilte ka tulema.
  7. Kool, trenn, hobi.. Eks need võtavad suurema osa ajast ära. Oleks tüdruk ka veel siis puhta hullumaja.
  8. Niisiis seltsimehed, sain endale sellise aparaadi: (Klikkige, et suuremaks saaks) Huvi astronoomia vastu tärkas aastaid tagasi, kui taevast sai öösiti vaadatud. Nüüd siis nii kaugele jõutud, et selline pilt valmis: Kuigi ma alles avastan taevalaotusi, saan varsti T-adaptri kätte, misjärel saan hakata tegema korralikke pilte planeetidest ja galaktikatest. Niikaua päikest.
  9. Väike hobi. : ) (Klikkige, et suuremaks saaks)
  10. Aasta ja kaheksa kuud hiljem käib ikka veel juurdlus. 2011 aasta kevadel sain ma kõne Võru politseist seoses sama teemaga. Siis taheti Vahvli logisi ja asju saada. Hetkel puudub uuem informatsioon.
  11. Suurt midagi, hoian Vahvlil silma peal ja viin end asjadega kurssi.
  12. Tere! Peale viit kuud puhkust olen otsustanud uuesti liituda Vahvli kommuuniga! Soovige mulle jaksu, ehk õnnestub isegi koht juhtkonnas taastada. Päikest!
  13. Tere kallis Vahvli rahvas. Ausaltöeldes ei ole ma juba ammu Vahvli jaoks aega leidnud. Siinkohal peaks ära mainima, et mul on olnud Teiega tore ja Vahvliga on kaasa tulnud palju mälestusi. Aga jah, lood on nii nagu nad on. Siinkohal ma ütlengi lahti oma moderaatiori ametist, kuna minust nii või naa kasu enam ei ole. Teistele ma soovin edaspidi päikest, jõudu ja jaksu.
  14. Ma sain suht kõvasti naerda, eriti selle tireli koha peal. Las ma pakun : Ta ei tea, mis DDOS ongi.
  15. Mida te ajate? Ma sain ikka korralikult nende videode üle naerda. Noh, arenguruumi on kindlasti. Võib-olla tuleks tõesti vähem RWJ vaadata. Näiteks see toanurk jms ära kaotada. Iseenesest oli suhteliselt vaadatav. Jõudu ja jaksu.
  16. [email:ioy0x6o5]lightpower@hotmail.com[/email:ioy0x6o5]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.