Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Gevin omab teid ^.^

Liikmed
  • Postituste kogus

    318
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Gevin omab teid ^.^'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 06.05.1998

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. 50 tundi nolifed? Pealegi ta ütles, et ta tahab rollbacki saada.
  2. Mul mingi jama ikka selle lehega.. Keegi saaks anda Marguse msni vms?
  3. TY$SON, on vaja spämmida? RistoA, pole kursis, kuna ostsin hiljuti selle acci. Rollbacki pole vist saanud. Samuti on 2,5m vähe.. Bump!
  4. Pole kellegile eriliselt teinud. Klassivend üritas teha, aga failis
  5. Ära ole selles nii kindel, et need viimased päevad on. Võimalik, et paneb jälle puusse. Samas pole ma ise ka mingisugune teadlane, kes ütleb kindlalt, et maailmalõppu EI tule.. 50% usun seda juttu, 50% ei usu- kahevahel olen.
  6. Maailmalõpp on lähemal, kui inimesed seni on arvanud, teab USAs Californias elav jutlustaja Harold Camping, kirjutab ajaleht The Independent. Elatanud mees väidab piibli põhjal, et maailmalõpp saabub juba selle aasta 21. mail kell kuus õhtul. Harold Camping on veendunud, et juba 21. mail ehk 52 päeva pärast on oodata Jeesus Kristuse teist tulemist. Selle päeva õhtul kella kuue paiku läheb umbes kaks protsenti maailma elanikkonnast taevasse, ülejäänud suunatakse põrgusse. Suur auditoorium Oleks 89aastane Harold Camping tavaline jutlustaja, siis teaksid tema prohvetlikust prognoosist väga vähesed. Tõenäoliselt teda lihtsalt ignoreeritaks. Paraku esineb see mees regulaarselt laia levikuga usuraadios, mida finantseeritakse eraannetustest. Family Radio Network liidab Ameerika Ühendriikides 66 raadiojaama. Nende programme levitatakse 48 keeles kogu maailmas. Family Radio Network on pannud Ameerika Ühendriikides üles üle 2000 suure plakati, mis hoiatavad 21. mail saabuva maailmalõpu või täpsemini viimsepäevakohtu eest. Enne jutlustajaametit insenerina leiba teeninud Harold Camping väidab, et avastas maailmalõpupäeva piiblit uurides. Selleks kulus tal lausa 70 aastat. Camping töötas välja matemaatikale tugineva süsteemi. Ta on kindel, et maailmalõpp saabub 722 500 päeva pärast Jeesuse ristilöömist. Selle arvu sai Camping kolme püha arvu (5, 10 ja 17) üksteisega kaks korda järjest korrutamisel. Harold Campingi sõnul löödi Jeesus risti 1. aprillil 33. aastal. Tänavu 21. mail möödub sellest 722 500 päeva. Pani ennustusega mööda Jutlustaja Campingi arvates toetavad tema maailmalõpukuulutust mullu Haitis ja tänavu Uus-Meremaal ja Jaapanis toimunud hukatuslikud maavärinad, mis andsid märku lähenevast viimsepäevakohtust. Harold Campingi kriitikud meenutavad, et jutlustaja ootas maailmalõppu ka 6. septembril 1994. aastal. Tookord ootas ta koos sadade inimestega Jeesuse tulekut Californias Alamidas. Vastu ootusi ei juhtunud sel päeval midagi. Camping ei lase end kriitikutest heidutada. "Sel ajal ei olnud ma veel jõudnud põhjalikult uurida suurt osa piiblist. Olen teinud suures mahus lisatööd ja Jumal andis meile ümberlükkamatud tõendid, et 21. mail juhtub see tõepoolest," rõhutas peatsest maailmalõpust jutlustav Harold Camping eelmisel nädalal. Allikas: Ohtuleht.ee Nonii, ise ma midagi arvata ei oska. Vahepeal oli 2012 see saatuslik, nüüd 21 mai ? Kahtlane on tõesti see värk, kuna ühe korra ta on juba puusse pannud. Samas see võib olla ju labane aprilli-nali? 1. Aprill ikkagist ju ? Mis arvate asjast ?
  7. Haha, see xbz müüb sama õpetust juba teises foorumis.
  8. Einoh, ega ma ei mõnita, aga lihtsalt huvipärast. Siis on tore, kui niisuur huvi on Britney vastu.
  9. Ilma pangata ei müü? Ja rsgp eest?
  10. Aga mis ta selle albumiga teeb, isegi kui ta võidab? Ta ju kurt?
  11. Müün seda acci, ning kavatsen hiljemalt homseks lahti saada sellest accist. Pakkumised tehke siia teemasse, või lisage msni- [email:1vh6zqsi]Milpak381@hotmail.com[/email:1vh6zqsi] S/W: 1m A/W: ??
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.