Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ilvesest

Liikmed
  • Postituste kogus

    104
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,240 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud ilvesest poolt

  1. sasuke see pole küll teemakohane küsimus aga kas sa pelad quake 3-e "OH! turrets" servus?
  2. Soovituslik täita nüüd! Runescape nimi: vene ***got(eesti keeles) Levelite pilt: Panga pilt: No bank pin pilt/no recovers pilt: Questid: aint mingi 3 questi tehtud.. Mingi lisa info kasutaja kohta: ei oska öelda..aint et p2p on olnud.. Hind päris rahas: h2h tartus ainult. Hind rune rahas: offer Hind rate solides: ei müü Kontakt (tel number/email/msn): [email:22m0zgg2]eestlane89@hotmail.com[/email:22m0zgg2] Ja kui müüd kellelegi siis kaasa anda Viimati kasutatud member pinid/krediitkaardi info jms Viimati kasutatud passwordid: saab kaassa Esimene password: saab kaasa Recovery Questions: saab kaasa Bank pin(kui on peal): ei ole peal Kasutaja ajalugu: algusest peale minu oma Palju black marke on (pilt lisada): Kasutaja Loomise kuupäev:umbes 5 kuud tagasi...
  3. et..kas smsi teel ei sa kuidagi annetada?
  4. kle aina paremaks läheb:D ainuke mis mul parem on on herblore aga keep it going(Y) 10/10
  5. proovisin GamersHellist a seal panen download 1,04 patch tuleb avaleht ette..:S ja plaat on kopeeritud ja sõbra oma.. ah ei sain gameburnworldist.. proovin kas töötab
  6. et kas keegi oskaks öelda kuidas delta force black hawk downil keelt vahetada? ma avan mängu ja tuleb venekeelsed asjad ette..a tahaks inglise keelseks neid..reinstall ei aita..
  7. ilvesest

    O: Torsot

    surma kaudu saab lebolt..(soovitus ainult)
  8. ostan acci millel hunting vähemalt level 83 crime kasutaja vastu vaata signat
  9. crime useri vastu? cheki signat kui mõtled selle üle (no comments aint pakun)
  10. lol slay väike? pigem võiks öelda et herblore väike ei väga hea(Y) 10/10
  11. ilvesest

    Hiir!

    kle selle jaoks on sul küll 2 võimalust ainult..meie ei saa midagi aidata vms.. 1.) kas teed hiire lahti nii et pärast kokku ka panna oskad korralikult läätse vigastamata. 2.) ostad uue.
  12. any proof u got 14 mils there? tee panga pilt ka ja suht mõtetu mees oled kui lõikama hakkad teiste piltidelt..mitte et seda pikslitega näha pole..aga enyway..gl..tegin isegi parema acci 2 tunniga..
  13. lol suht hale vaatasin tehinguid..ei gl.. ja btw..keegi ei ostaks sellist acci nii odavalt..lisaks veel staker niiet..sellega pole sittagi peale hakata kui pray ka 1 on..ja kust saab teada et sa asju kuidagimoodi teisele accile ei pane enne müümist..teed pildi valmis paned asjad teisele userile (BH kaudu) ja hakkad nn asjadega müüma..ei gl
  14. omfg..oleks rate sol-des oleks ml pohh palju maksma peab..
  15. kle pm me: [email:2vabljmm]soomets@hotmail.com[/email:2vabljmm] olen nõus sol-de eest ostma
  16. et kui sa ei mängi ja taun OLED on väga kahtlane.. ega jah..kui sa ei mängi mis sa siis arvasid misasi on rs2foorum..mingi reality stupids from estonia dot com? JA veel kui sa EI mängi kus sa võtad siis mis asjad on goalid..mingi sinu elus on mingi mage väravad vms..? get a life NOLIFER
  17. kle kui sul perm ban on ei saa sa seda mingi imega lahti.. a proovida võid..
  18. omg..tõmba windows messenger live..mitte beta vms..lase vana kõigepealt maha..ja siis lase uus peale.. http://get.live.com/messenger/overview proovi seda.. mul endal oli sama lugu a mai mäleta kuidagi häkkisin ennast sellest lahti..tõmbasin vanema versiooni ja ootasin kuni saaks uut updateda..a enam pole mõtet oodata updatemist..seda vist e tehta tükk aega..
  19. black demonid ei ole head..tapa fire giante parem..p pots ja cannon..suht hea..ma tapsin nii küll greatereid..sittagi head ei saanud aint 3k gp aga xp..sellest ei tasu rääkidagi..str 86-87 mingi 300k xp tegin ligi 2 tunniga..
  20. karta on vist et oma tehtud vms.. 10/10 oleks endal selline acc....
  21. aga et jamh..järgmine kord kui barrowsi killi teed tee ikka punane kast vms dropi ümber et kõik aru saaksid.. endal pole sellist lucki olnud..:/ 10/10..
  22. oleks veel vana acc olemas teeks p2pis melee dmi.. normaalne(Y) 10/10
  23. kus teha ranget, fishi ja maget kõige kiiremini p2pis?
  24. ei normaalne:D ma koguaeg suren seal..XD paljud räägivad et 18-st muutub normaalseks tagasi..hui usungi..sittusid täiega praegu..võiks siis vähemalt 1 poole nonmultyks teha oleks normaalne..>:-( mingi clan ware kusagil areas kus sittagi ei saa.. point? edu mage 94-l..10/10..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.