Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

and1baller

Liikmed
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info and1baller'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 22.03.1992
  1. Südaöö ajal või veidike hiljem tuleb ametlik list, redditist aga peaks praeguseks olema, editin kui leian.
  2. Foorumis käib tegelikult väga palju rahvast, lihtsalt postituse tehakse vb natuke vähe aga seda ka rohkem kindlasti kui siin foorumis. Põhiline tegevus toimub ja ingame chatis ja foorumis räägitakse ainult tähtsamatest/üldisematest asjadest. Samuti on olemas ka kommuuni enda teamspeak kus minu andmete kohaselt istub ka päris palju rahvast pidevalt sees.
  3. See on juba pikemat aega fixed ja shyvana on kindlasti kiirem kui shaco clearimisel, shaco trump on tema tugevad early gankid.
  4. http://league.planet.ee/index.php?threads/muinas-kure-account-m%C3%BC%C3%BCgiks.288/ Vihjeks võin panna, et selline acc läks 50 euriga müüki(kopikad peale), ei tasu väga midagi sellest accoundist loota sul. Pakuksin veel 10€
  5. Kuna juba phreak ei mänginud teda junglerina siis ta pole seal viable kahjuks jah Endal olemas Dariuse jaoks IP ja ostan kohe ära
  6. 800 ELO big plays, tegin ka NA 800 elo acciga mõned mängud (ping 300) http://screensnapr.com/v/8Pkc51.jpg 10 järjestikust mängu
  7. Hetkel teen ühele välismaalasele seda teenust, kellel on 700 ELO ja NA serveris asub acc. Pean seal mängima 300se pingiga ja ikkagi suudan carryda vabalt, näiteks võin tuua kohe esimese mängu kus team oli noobe täis http://screensnapr.com/v/ENgqlW.jpg Võite vabalt mulle pakkumisi teha, kui on soovi boostida.
  8. On keegi huvitatud ka siit? Olen varem teinud 3l accountil elo boosti 900 pealt üles (2 tk 1100 peale ja 1 1200 peale). Samuti tegelen ka väljaspool Eestit vaikselt selle äriga. //Ahjaa ma olen indjep muidu, oma teise acciga sees kuna vana sai mute mingil mõttetul põhjusel.
  9. Räägid, et tuleb buildida atmas, mallet jne aga siis ütled, et ei näe mõtet teda offtankina buildida. Just to clarify - Offtank = bruiser = tanky dps = mallet/warmogs + atmas core build.
  10. Soovitaks sarkasmi detektori tööle panna
  11. morde on parim pubstomper low elos
  12. Seal 1500 kandis kuni 2000 peaks suht sama teema olema eastis, ainuke näitaja on see, et eastis suurim elo on 2300, kes on ka eestlane ja kes läks westist üle ja westis on suurim elo 2700 ja päris paljud on üle 2300. Igatahes jah väga high ELO tase on suurem westis aga muidu madalamal on suhteliselt võrdne.
  13. Tollel accil mängib nüüd õige omanik jälle ja hakkan ise ka vaikselt varust proovima enda accil nii, et kahjuks mitte. Igatahes sain 18 win ja 3 lossi tolle acciga ja tegin 2 päevaga 900-1100
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.