Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jack

Liikmed
  • Postituste kogus

    411
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,240 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Jack poolt

  1. Mängin ka vahest, viimasel ajal küll aina vähem aga siiski. Summoner: ekrigulson Region: EU EAST Level: 29 vist? Ei mäleta enam kas sai 30 ära tehtud või mitte. Tõenäoliselt siiski mitte.
  2. Ootan juurde selliseid pilte nagu on teine. My favor.
  3. Mis kaasnevad "moderaatori" staatusega? Mis on kohustused? Mis on õigused? Mis on eelised?
  4. Kas Sa saaksid öelda selle konkreetse applicationi nime, mida Sa android operatsioonisüsteemil kasutad ? Oleksin sellest huvitatud, kuna olen ise samuti Androidi kasutaja. Aitäh! J.
  5. Saab ka HTML'i panna aga sain juba mujalt abi.
  6. Muidu võib kindlasti kasulik olla, kuid kujundus võiks küll midagi paremat ja ilusamat olla, samas midagi väga lihtsat ju.. Hiljem, kui enam-vähem kõik paika saate võite tõsiselt oma tiimiga (ma arvan, et selle taga on tiim, mitte üksikisik) maha istuda ning kujunduse osas väga palju rääkida.
  7. Tänapäeval sõltub huvi väga palju hinnast. Kui ma hinda ei tea, siis ma ei tea ka kas mul huvi oleks, ilmselgelt mul huvi ei teki, kui hind peaks olema minu jaoks liiast...( ma arvan, et päris paljud nõustuvad minuga) Seega, äkki saad Sa oma postitust muuta ja lisada mingi algse või umbkaudse hinna kah sinna? Lugupidamisega, J.
  8. Seda ju öeldakse, kui Sa oma kasutaja registeerid sinna..
  9. Tervitused tehnoloogia huvilised! Teatavasti tuli välja siis iPhone 4S, mis on edasiarendus iPhone 4'st. Sellega tuleb kaasa piisavalt äge (minujaoks) software nimega "Siri" Ma ise ei hakka sellest pikemalt rääkima, kes ei tea ja kellel huvi teada millega tegu on, siis video on järgmine: http://www.youtube.com/watch?v=rNsrl86inpo Minu küsimus seisneb selles, et kas see software kasutab mingit spetsiifilist riistvaralist värki kah, mida teistel eelkäijatel ei ole või on see lihtsalt üli cool soft arendus, mida saab ka tegelikult eelkäijate peal kasutada? On keegi selle teemaga keegi spetsiifilisemalt kah kursis? Lugupidamisega, J.
  10. Tervitused foorumikaaslased codepro'd ja teised karvalised ning sulelised! Küsimus selles, et kuidas mul oleks võimalik jQuery't lisada HTML lehele... Tegu on tegelikult blogspotis põhineva veebilehega ning teatavasti sinna nagu mingeid libareid ei saa ise lisada vaid puhtalt HTML koodi ja CSS kirjutada... Olen uurinud Googlest mitmeid õpetusi ning proovinud API't lisada HTML koodile sisse sinna head tagi vahele, kuid ei tööta. Tahaksin lisada jQuery'l põhinevat Twitter feedi lehele kuid ennem tuleb jQuery lisada ja siis saab alles Widgetit lisada... Äkki keegi on kokku puutnud jQuery lisamisega Blogspoti? Ettetänades, J.
  11. Jack

    delete

    Kuidagi tuhmid on...tänapäeva fotograafiaga käib ikka kaasas Photoshop. Veidi Brightness ja Contrast ning pildid on kohe palju paremad ja võiks öelda, et isegi uues kuues. Ning nende panoraamide osas, kas mulle tundub või need ongi ainult kahest pildist kokku pandud?
  12. go brazil , go brazil - brazil hea , kuid CIV ägedad mehikesed mõlemad võiksid edasi saada:D
  13. Planet.ee-s on nii, et kui sa sinna registeerid, siis saad endale registeerida .pri.ee domeeni , ning see kestab aasta aega ehk siis aasta aega tasuta , järgmine aasta samal ajal siis pead sa tasuma kuumaksu mis oli mingi 9 krooni kuus äkki ? Ehk siis nagu siin keegi eelnevalt mainis, et 108 krooni aastas, minu arust ei ole see sugugi palju, sest seal on igasugused väga head lisad, mida näiteks zone.ee ei paku ja ka teised free hostid. Mina pooldan väga planetit, olen ka muidu ise selle kasutaja !
  14. Jack

    Putty

    Koolis tunni ajal ma otsisin neid ssh scripte. On küll igasugu näiteid mingist muust aga sellist ekstra nagu download scripti õpetust ma pole leidnud . Oleks väga tore, kui sa kontakteeruksid oma sõbraga, kes võibolla siis saab sellise probleemiga mind aidata .
  15. Jack

    Putty

    Tere armsad foorumlased ! Mul tekkis nüüd küsimus ning ka probleem samaaegselt . Küsimus ise on, et kas keegi oskab teha programmis Putty scripti ? Ning probleem on see, et ma ei oska ning mul on vaja koolis seda teha . Putty script peaks ise olema siis selline : Script peaks võimaldama downloadida KukuRaadio kodulehelt vanu mingi saate videosid. Andke siia palun teada, kes oskab scripti kirjutada ning kes oskab seda teha just nimelt Putty-s . Kui keegi oskab scripti kirjutada, kuid seda ei oska näiteks Putty-s siis ma arvan, et see õppimine pole väga keeruline ning et seda proovida ja tunda saada postitan ma siia ka Putty download lingi : Putty Download Et võiksite aidata siis sellise probleemiga, oleks väga väga tänulik inimsele kes sellise probleemiga mind aitab ! [align=right:2zx6k9yn]Kõike ilusat ning rõõmsat ilusate ilmade jätku ! Jack ![/align:2zx6k9yn]
  16. Planet.ee-s ei pea maksma, kui liitud ning registeerid endale pri.ee domeeni , siis saad aasta aega tasuta kasutada, kuid edaspidi pead mingi minimaalse ja vägagi sümboolse summa maksma aastas. Väga hea koht minumeelest !
  17. No tubli oled Orcut, kui selliseid asju välja suudad mõelda Eks need ideed ikka kargavad siis pähe, kui kõige suurem häda käes on või ma eksin ? Ise olen avanud õllekorke järgmiste esemetega : spetsiaalne pudeli avaja, välgumihkel, telefon, kõik võimalikud aiapostid, pingi ääred, kivid, hambad, teine pudel, ja praegu nagu rohkem ei tulegi meelde .. kindlasti on olnud veel millega on avatud, kuid hetkel tõesti ei oska rohkemat lisada, eks lisan siis uuesti kui tuleb mõni hetk, kus mingi eksootiline ese avab mu õllepudeli korgi !
  18. Kui vaadata, et postitusi on 92, siis ütleks , et uustulnuk, kui vaadata staatust mis ta endale on lisanud tänu "annetaja" embleemile, siis järeldaks, et normaalne vend kes äritseb - järelikult ärivaistu inimesel on - seega saab edasi järeldada, et on selline noor inimene , mitte väga noor , ca 17 aastane ? Ning kui vaadata veel tehinguid, siis järeldaks, et on usaldusväärne ning temaga saab tehinguid teha ! Seega kokkuvõtteks ütleksin ma, et on korralik foorumlane !
  19. Ei kustu kõik asjad ära .. Windows 7 peale pannes ta teeb ise automaatselt backupi ning kõik failid ja programmid mis arvutis on, on pärast c: kettal ning kaustas Windows.old , seega kõik failid saab sealt kätte, programmid muidugi tööle ei lähe aga muud failid ( pildid, muusika jms ) saab sealt ilusti töötavatena kätte !! Räägin seda mida ise olen kogenenud , olen mitmeid kordi enda läppakale Windows 7 versioon proovind ning kõik on sujunud ideaalselt !
  20. Et youtubes passida, siis tõesti peaks vaatama wifi leviala toega telefoni . Seega soovitaks siis Mingisugust Nokia varianti, mis on puutetundlik ning wifi levialaga , arvatavasti on see sama mis siin eespool pakutud nokia 5800 xpressmusic ? Kindlasti pakub ka Sony Ericson välja häid telefone , kuid nende hinnad kerkivad päris kõrgele, mis muudab ostu võibolla raskeks . Kuigi minumeelest on sony ericson parem, kui nokia Nii , korra tsekisin guuglest ka üle , see 5800 minumeelest on kallimaid variante , nokia 5530 on puutetundlik ,tal on wifi ka , ta pole nii suur ka kui on 5800 , on küll veidi laiem , kergem peaks ka olema . Kuigi selle telefoniga on olnud probleeme , olen tuttavetelt kuulnud ,et mingi softi probleemid kipuvad esile tulema, kuid need lahendab ju Garantii , kas pole ? Rohkem nagu muud ei oskagi soovitada , teistel on raske soovitada, tuleks ikka ise minna poodi ja konsulteerida müüjatega , ning välja valida mis on sulle just parim.
  21. Enda arust ma vist kunagi sellise teema juba tegin aga ei ole kindel , kas see on alles aga võibolla tõesti on ka ära kustutatud juba . Kuid kui nüüd teemat uurides, siis tundub tõesti mõtekas enne pidu osta üks-kaks viina rohkem. Jääb üle siis jääb üle ju , läheb külmikusse ning järgmine pidu saab teda ju kasutada . Ning ausalt öeldes, siis kui ikka viina isu on öösel ja tõesti enam ei ole ja kell on juba 22 läbi ka, küll sa siis maksad selle summa ka ära aga no kui ei raatsi maksta , siis järelikult ei ole nii suurt viina isu .
  22. Jack

    Foorumi kujundus

    Kuna "Tagasiside" foorumi lisainfos on kirjas ka , et soovitused , seega teen ma ühe soovituse siia . Ma ei ole kindel, et kas selline on olemas või ei ole aga kuna siin on 33 lehekülge, siis on ju seda väga raske otsida ja tõesti tüütu ka , seega vabandan ette , kui selline teema peaks olemas olema juba. . Kuid nüüd sisu juurde : Minu mõte oli siis selline , et kuna foorumil küll on juba uus kujundus onju siis sellega on küll kõik korras aga mulle endale meeldiks näiteks selline asi , kui iga inimene saaks endale seadete alt ise valida näiteks foorumi värvilahenduse .. See oleks asi mida ma tahaks siin näha , kui see muidugi on võimalik teha ..
  23. Keegi võiks programmeerimise üldise teema alla teha PHP algse õpetuse ! Oleks väga tänulik , muud probleemi nagu preagu ei olegi , aga tahaks veidi PHP tundma õppida ja no ega javascript ka paha ei teeks .
  24. On olemas ju igasused netikursused , nondest alguses kindlasti abi Ning ka raamatupoes müüakse "Java programmeerimine algajatele" õpikut . Kui hästi otsida siis saab ka internetti avarustest seda PDF formaadis . Ning tutorialitest saab ka päris palju õppida
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.