Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

intji

Liikmed
  • Postituste kogus

    42
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info intji'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 20.07.1990

Kontaktid

  • MSN
    Loodla_2@hotmail.com
  1. oki käi mulle ette (a) olen ju usaldusväärne
  2. addi msn, signas olemas.. räägime..
  3. intji

    M:pinne

    ma ostan aga ilma MM, sest ma pole kunagi neid kasutanud ja olen suurepäraselt hakkama saanud. Lisa kui oled käpp.
  4. intji

    Scammid.

    Jamh sellepärast ongi, et see on kõige kuulsam rs blkmarket foorum (atleast Eestis), ja siia koguneb palju ostjaid ja müüjaid. Kahjuks on scammerid paratamattus, neid kaob ja neid tuleb juurde see on nii suhteline. Kui tegeled õigete inimestega ei saa sa ühtegi scammi, aga kui juhtud tõesti loll olema, oledki scammi saamis osaline. Jõudu mitte scammi saamisel siis
  5. kui oleks sul juba 10+ tehingut oleksin nõus ette maksma, muidu ei usaldaks veel.
  6. soz, eelmine jäi kaugeks ja ei vinnanud ülesse võtta, aga suured tänud :D
  7. http://z0r.de/?id=38 Siiamaani oleks vaja välja putitada mis looga tegemist enne oli olemas aga mul kadus 6k lugusi ära tänu vennale, niiet enam ei mäleta. Ootan suure huviga abistajaid.
  8. mnjh seda küll, aga kui inimene tunneb ennast noorena ja tahab ka ülepika aja musa kuulata ja nata niisama aega surnuks veeta, siis ei peaks selle vastu midagi olema. Olen ise 17, ega ma ei tahagi kedagi kaitsta jne.lihtsalt tahan öelda, et see on rohkem inimese enda teha kus ta on vms vähemalt toob raha sisse. olen ise ka kõikide esinejatega kokku puutunud etc etc, ega polnud suures vaimustuses, lihtsalt pidin mõne inimesega kokku saama seal
  9. sellist asja pole olemas nagu liiga vana, sa ära parem egotse. mina nägin seal täiesti korralikke peresi ja ka muidu stiilseid 30+ mehi jne jne. niiet ära tule targutama vanusega.
  10. imo oli seal emosid jalaga segada, aga oli ka normaalseid. btw ruutu, keegi ei pea emodele nuga andma. selle jaoks on väljend, ärge tapke emosid nad lõiguvad juba ennast ise.
  11. Soovin ka õnnitlusi omalt poolt, teik keer ja uuel aastal uue hooga ;D
  12. ruutu, oled kift sebija valmis vä? :S ma arvan vastupidi, et need kes hugse tahtsid olid parajad räämad imo..ise läksin pigem sõpradega head aega viitma, kui sebimise eesmärgil. naisi saab mujalt ka...türr, kuidas mulle need emod ja gothicud tõmbavad keti üles :S muidu enamvähem..
  13. JUU MAST! ;D kk eks ise tead.
  14. oi oi, ise olen biker. lihtsalt elu 2-l rattal on juba ekstreemsem jne. Talvel saab odavalt osta omale 600-se. vaatan siis midagi r6-te uuemat või siis uuemat ninjat niiet poisid , sõidan mööda. muidu koolis erialalt olen ehitaja rsk kutsekas käin btw. (haapsalus)
  15. aga mis sulle väike daunlõud paha teeb? 200mb+ ei ole ju palju, hakka ET-d pelama varsti oled pro kui hästi läheb sai 2.a pelatud ja vahepealgi saab klõbistatud. ega siin netis rohkem nagu pole rohkem , eelnimetatudest. gl&hf.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.