Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

dj_Heavy

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    74
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info dj_Heavy'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 12.05.1993
  1. Heh:P Vaatan. hetkel vb foorumis paar metali kuulajat. Aga maailmas on neid väga väga väga väga palju. Kes arvavad teisiti ja arvavad ,et see teine muusika on jama. keegi ei saa öelda mis on närvihaigete muusika:P Lihtsalt on loodud selline muusika ja paar inimest ei saa kustutada seda muusikat. te võite arvata et siin foorumis ei kuula prakselt keegi seda siis jama. Tegelt paljud kuulavad. Sest ütle üks põhjus miks on närvihaigete muusika? Kui ütled ,et mingi kõva muusika ja röökimine siis kahjuks ei. Või sa lihtsalt kuulnud kuskilt ja siis haa peaks ka seda mainima. Sest uuri metali lugusi. ma võin anda Rammsteini eesit keelsed sõnad. ja siis loe neid ja kuula muusikat. Muusika röökiv aga sõnad ei ole üldse mingid tapmisest või millest iganes.
  2. Ma ka ei hõõrunud. Vaid kirjutasin. Ja ma mäletan et ei olnud. Kui oli tee pilt.
  3. Noh seda raske võtta miks riietutakse. Paljud arvavad et see mingi saatani muusika ja peab kohe nii käima. Paljud kristlased teevad ka metali lugusi:P Lihtsalt harjumus on tulnud. Nagu Räpparid käivad selliste teistsuguste riietega. Nagu püksid imelikult jalas või siis mingid asjad ripnevad jne. Noh mitmeid põhjused miks käivad. Sellepärast ei ole ketid et peksta. Need on lihtsalt mingiks kaunistuseks vb. Ei oska öelda. vb keegi targeb seletab.
  4. Ela ise edasi. Igaüks teab ise mida ta teeb. Ära mängi kõva meest ,et ah ma foorumi boss ja sa mingi nohik jee ma 18. vb sa ei ole irlis 18. Panen enda vanuseks ankeedil 30 siis ma kohe olen? Nigunii valetad sest ma mäletan mingil ankeedil olid 16 su vanus.
  5. Jap satanist parem olla kui Emo. Kui ei tee satanistil ja emol vahet siis loe mida need mõlemad asjad tähendavad:P Aga noh ma ei tea kas on emo olla parem. sest ma pole emo ega ei hakka ka.
  6. Plastikuhvo 0-st tehtud. Paljud võivad tõestada. terve rsinfoveeb Rauduhvo ise tegin Sven2a ise tegin mis oli bänned 1-ks aasta. Polegi ühtegi acci ostnud ja nüüd suvatsen.
  7. Ega ma hetkel rsi ei pela. Müün acci ja ostan stakeri ja paar milli äkki veab stakes kui igav on. Aga hetkel pole aega eriti rsiga. Õhtul jõuan neti ja olen foorumis. Aga ütle kes ütlesid ,et ma olen EMO? Minu teada ma pole Emo vaid ma olen metalist+Satanist. Mis on kohe Emost 100% teine teema. ja seda mida teised ütlevad pole tõsi. Kui mulle msnis 5-s inimest sinu kohta halba räägivad ja yht siis sa oled kohe see w? ma ei usu kui sa ise pole öelnud.
  8. Disturbed on hea:P Ja stupidfy või mingi taoline lugu on hea.
  9. 2p. Ostetud acc.
  10. Cido tule ukse taha nagu lubasid peksa anda ja said andmed aga ei tulnud. Ja väidad et ei lubanud. Kuigi näitasin enne linki ka. A ja ma võin veel lisa andmeid öelda. Võin pilte ka anda et lihtsam oleks:P A ja sa ei tee EMOL JA METALI MEHEL VAHET? Siis ma ei tee vahet Räpi,Träna jne ossil ja si*aviskajal vahet ja sina oledki siis si*aviskaja. Teised räpi ja träna kuuljad teie kohta ei käinud. See käis cido kohta. isegi kui sa ei kuula träna või räpi siis seda mida kuulad oled ikkagi si*aviskaja.. EDIT: Ja kui asi on scämmis siis sa scämmisid ka sepsi. Ja sinu teemas olemas. Nii et ära mängi siin isa. Kes on tegelt 16 aastane jobi.
  11. jap olen. Võid sõimata Pm teel ja ähvardada peksa anda. Nagu eelmine kord minu arust.
  12. http://www.youtube.com/watch?v=wq806oeGKl8&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=QrBVzj4TlIw&mode=related&search= lol:P Mis arvate? Vb vanad aga lahedad.
  13. Wildy exe jo*u oled w? ütlesin et mõtlesime koos? teiseks ma ütlesin et pooled tema ja pooled netist.
  14. Woot õige asi et kaotati. Kui olin mode siis üritasin ka rääkida et ei või teha aga keegi ei teinud välja. väga viis(Y)
  15. Kui ei usu võta reeglid lahti või küsi modelt/adminnilt et ei või bumpida iga nati aja tagant.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.