Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Joopp

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    33
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Joopp'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. 2 korda päevas, hambaarsti juures käin korra aastas
  2. Huvitavad mõtted sul aga noh ega ma ei hakka iga suvalisele subi panema, samas pole ka yhregi video. Kui teema tehtud ss võib kysida. Aga noh sa arvatavasti lihtsalt ei saanud kysimuse m6ttest h2sti aru ja lasid oma fantaasiad kohe valla Samas vanus loeb palju kui 12 siis arvatavasti sealt midagi head ei tulegi.
  3. Täna suht hilja, eks ma homme peale kooli uurin
  4. Aga äkki räägid, et millest need videod tulevad & kellega tegemist, nagu vanus jne
  5. Nagu ma aru saan on see nagu videokommuuni põhmõttega vms? Muidu kui ns ka teete videosi võin ka sisse hüpata
  6. Ma isiklikult kyll mingit info videot ei leidnud, seega jätsin subi panemata, muidu oleks arvatavasti pannud. Äkki räägid vana ta on, mis mänguvideid tulema hakkavad. Muidu kui nata promo tahab, siis võib meiega mc,samp,iv jpm pelada. Nagu teeme video ja siis paneme ta youtube lingi alla, et võib sõbrad ka kutsuda vms. Kui promo kohapealt huvi, siis võid pm-i saata.
  7. Ei ole tasuta juu või enam ei saagi?
  8. Tere. Selline kysimus siis teile the walking dead vaatajatele, kas see saade on läbi!?? Tavaliselt iga esmaspäev kell 21.00-22.00 on FOX kanalil the walking dead, aga t2na vaatasin saatekava ja seal oli mingi jyrges. Kas saatekavaga on puuse pantud or ongi läbi? Minuarust saade just läks huvitavaks, aga täna polegi:(? Kas keegi teab midagi?
  9. Tean seda programmi, sellega on ikka h22l väga tume kohe:) , kui see male panna no kaua veel 16, varsti 17, hääl tume, arvatavasti sattunud sellised mikkrid mis teevad heledamat häält.
  10. Tere. Mul on siis selline probleem mikkriga, et ta ei kuva minu häält, nagu mul on ehk heli. Otseses m6ttes on mu hääl tumedam, aga mikker annab sellise peenikese h22le. Mikkrid: Läpaka mikker - peenike kõrvaklapid + mikker koos(Trust) - natuke tumedam aga ikkagi (hind oli 20€) Kysimus ongi siis selles et milliseid kõrvaklapid mikkriga või lihtsalt ainult peaks ostma mikri mis mu h22lt tumedamaks muuta või mis täpselt annab minu hääle edasi. Kuna 2kki mikkril ja mikkril koos klappidega on vahe ka. Oleks hea, kui oskaksite soovitada firmat, mikkrit vms. Hind võiks olla 1€-30€ kuskil & kindlasti Eesti poest või netist saadaval. Tänud ette.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.