Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mocny

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Mocny'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Videokommuun see ei ole, sest videokommuuni võivad kõik oma videosi saata, et ennast isiklikult promoda, aga Volcaze puhul on tegemist teamiga kus on kindlad inimesed kes tegelevad kinda erialaga, ning kõik videod laetakse üles Volcaze youtube lehele. Aga jah tore, kui huvi on, tuleks täitta Join Us ankeet, mille leiad Volcaze youtube-i lehelt.
  2. Tore, täida "Join us!" application, kui sa veel ei ole.
  3. Join us on tehtud inglise keeles kuna oli vahepeal võimalus, et liituvad välismaalased ja teeme koos ingliskeelseid videoid. Kuna nad otsustasid mitte liituda, läksin üle ideele teha eesti keelseid videoid. Selle tõttu on veel join us ankeet inglise keelne. Lühidalt: asi on arenemas Eesti keeles.
  4. Otsin inimesi liituma tiimi nimega Volcaze.(https://www.youtube.com/user/Volcaze) Hetkel on tiimis ainult mina, "leader", ja web developer, kellega lehekülge hetkel valmistame. Tiimi ootame mängijaid/mängu kommentaatoreid, monteerijaid, GFX. Küsimused esitage pm. Ei soovi siia teemasse kommentaare selle kohta, kui palju juba selliseid tiime või kanaleid on. Youtube lehelt leiate "Join us!" application-i.
  5. Tänan, et arvamust avaldasite aga vastus sellele oleks, et proovida ju võib Me võibolla leutamegi alguses "jalgratta" aga samas hiljem lisame sinna oma lisad mis teistel "ratastel" puuduvad.
  6. Noo mõte oli ikkagi nii et tehakse videoid ainult sellele kanalile...
  7. Jutt siis selline, et olen otsustanud teha commentary kanali, kus siis toimuks kommenteerimine. Kommenteerimine aga võib olla ükskõik mille kohta (muidugi paneks lõpuks paika kindlad kategooriad) aga oluline millega kindlasti on soovi tegeleda on noorte kommentaarid hetke maailma uudiste kohta. Noored siis 12-16. Sooviks veel gameplay kommentaare, filmi kommentaare, mängude ja tehnika uudiste ülevaateid ning siin enam vanus ei loe. Asjast peaks saama suur kommuun (väga loodan) ning kõigil kellel on võimalus, tahtmist ning aega kaasa lüüa antke märku mocny85@gmail.com . Küsimused võite kas saata emailile või kirjutada siia teema alla. Kindlasti jäi mul palju märkimatta aga hetkel rohkem ei oska siia midagi kirjutada. Vastan küsimustele nii kiiresti kui võimalik.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.