Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Okas

Liikmed
  • Postituste kogus

    81
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,980 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Okas poolt

  1. See oleks suht super, kui paybysms tuleks eestisse. Toetasin ka seda teemat.
  2. Pakuks sulle crime accounti punases maailmas. 1.2m+ kuulsus. 2 pini vastu
  3. Bumpppp
  4. Uppppp Bump
  5. Hoia oma mokk maas loll neeger. Kui huvi pole, siis ära postita
  6. Olen kasutaja teine omanik, 2 kuud kasutaja minu käes olnud, ostes sai recoverid peale pandud, aga paraku ma neid ei mäleta enam, hea, et bank pin meelde tuli. Peale ostu mängisin mingi 2 päeva siis enam ei viitsinud. Täna logisin üle 2 kuu esimest korda sisse. Müügiks läheb 2 tavalise p2p pini vastu. Bank pini ütlen ostjale, saab kontrollida jne. Black marke pole, ei saanud pilti panna, kuna rsi sait viskas mingeid java erroreid selle koha pealt. Panga pilt, login screen ja stats manustena. Ostuhuvilistel palun saata mulle foorumisse ps ja sealt annan ma oma msni, kus räägime asjast lähemalt. Kuna ma rece ei mäleta, siis äri tehes kõigepealt 1 pin ja teine pin siis, kui recid on vahetatud.
  7. Lugesid ikka seda artiklit? Kui sa netti üles laed muusikat, siis võid kinni minna. Allalaadimise puhul väidetavalt rahatrahv. Niipalju, kui mina asjadega kursis olen, siis minu arvutis olev muusika/filmid/mängud jne pole piraatlus. Kui mul on plaatidel igast asjast 1 koopia pole see piraatlus, ehk siis pole ma asja teinud levitamiseks vaid enda tarbeks. Need EAKO kollid võiks tilli imeda vähe. Ja kasutaja Amazing, selles kahtlen ma sügavalt, et hakatakse läbi vaatama kõikide netikasutajate logifaile. Pigem hakatakse läbi vaatama selliseid logisi, kus andmemaht on väga suur. Indrek, see, et on dünaamiline IP ei loe. Teenusepakkuja hakkab logifaile koostama. Neile on siiski selge, kes ja milliseid IP aadresse kasutab.
  8. http://housecall.trendmicro.com/ lase sellega üle. Kui seda GinaDLL'i pole, siis on see client services for netware arvutist läinud. Sellega peaks siis korras olema. Otsi ka netist CCleaner ja otsi katkiseid registri võtmeid jne.
  9. Start - Run - regedit sealt HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ja kustuta võti GinaDLL kui see eksisteerib ja proovi uuesti. Uurisin netist natuke selle client services for netware kohta ja see ei tohiks sellist probleemi põhjustada.
  10. Control Panel - Add or Remove Programs - Sealt uninstalli see: client services for netware Kui see ülemine variant ei tööta, siis parem hiire klõps My Network Places (properties) - Local Area Connection (uuesti parem klõps) Properties, sinna viskab võrgukaardi seaded ette, siis peaks sinna tekkima nimekiri teenustest, mida su ühendus kasutab ja sealt siis uninstall: client services for netware . Enne loomulikult uuri, kas su interneti ühendus üldse töötab, kui sa selle unistallid. Siis Control Panel - User Accounts - Change the way users log on and off - Sinna linnuke Use welcome screen.
  11. HP on jh suhtkoht fail variant oma läpakatega. Wifi peaks neil nädalake enne videokaarti ära surema.
  12. Minu viga, jutud siin teemas nii pikaks läinud, et unustasin, mis arvutiga tegu on
  13. Suht asjalik masin jah 5k eest. Kindlasti osta.
  14. Tegelikult võiks 2k otsa panna ja mingi Quad Core masina peale vaadata
  15. Täpselt nii ta on jah. Ainult, et tegelikult laeb 32bitine win välja 4GB Rami, Kernelile määratakse sealt peaaegu 1GB Rammi, see on see osa mida win ei näita. 1.25GB rammi kasutatakse ainult windowsi enda programmide laadimiseks ja ülejäänud 2GB Rammi siis su enda poolt jooksutatavatele mängudele/programmidele. :ty
  16. Selle vastu ei vaidle Ootaks IT spetsialisti Amazingu vastulauset ka. Kaks teemat temaga üleval praegu, kus ta ei taha oma fakte tõestada. USUCKLOLOLOL
  17. Paistab, et ainus idioot oled siin sina. 8GB rammu on suht ülepakutud. 4GB rammuga mängid sa kõik mängud ära ja teed vabalt ka kõik muud toimetused.
  18. Indrek juba jõudis vahele postitada. Paneks hea meelega Amazingu huvitavad faktivead paika. MAAILMA PARIM TULEMUS INTELI PROTSESSORI CLOCKIMISES ON 8220.1 MHZ. INTEL Pentium 4 631 Cedar Mill x1 775 8220.1| Prose, core, socket ja tulemus. Tegu on 1 tuumalise Inteli protsessoriga. MAAILMA PARIM AMD PROTSESSORI TULEMUS CLOCKIMISES ON 6665.69 MHz. AMD Phenom II 945 Deneb x4 AM2 6665.69 | Prose, core socket ja tulemus. Tegu on 4 tuumalise protsessoriga. Võrdleks veel siis INTELI ja AMD protsessoreid. Superpi 1m test - INTEL - 06.776 AMD - 10.733 Superpi 32m test - INTEL - 06 Min 39.109 Sec AMD - 12 Min 15.812 Sec Kasutaja Amazing, enne kontrolli oma väljamõeldud jutte, kui neid siia postitama hakkad.
  19. E-koolis käimiseks ja freecelli pelamiseks piisab täiesti vabalt isegi P2 masinast. 1) AMD fännboy, ma olen eluaeg olnud AMD vastu. Miks mul on keskküttele lisaks vaja veel mingisugust kütet tuppa? 2) 2GB rammu on suhtkoht piisav. Mu vanal raalil on 512MB rammi. Kui msn ja firefox koos töötavad siis küll mingit läägi ei teki [/sarkasm] 3) Selle kohapealt nõustun sinuga. 4) 320GB peale mahub umbes 450 DVD kvaliteediga filmi või ligikaudu 65000 erinevat MP3'e. Mida annab tavakasutajale 7200RPM arvuti confi juures? Kui wini regulaarselt hooldada, pidevalt ketast defragmentida ei tiri ta sittagi ressurssi alla. 5) Maitse asi
  20. Ja mille pärast sa sellise lolluse pidid postitama? Mõlemal kastil on 2 tuumaline protsessor.
  21. Kui sa nüüd natuke vaadata viitsiksid siis see teema toodi uuesti üles 06-03-09, 22:11 kasutaja D33pH3ll poolt. Peale 5 kuulist pausi. AntiE-killer888 pillu oma roppusi mujal. Sinusuguste debiilsete hälvikute pärast arvataksegi, et noorus on hukkas.
  22. Teine kast parem jh. SyncMaster põhjenda ka oma väidet palun.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.