Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Cubes4Free

Liikmed
  • Postituste kogus

    49
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Cubes4Free'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  1. Ma arvan, et kui teie vanemad neid postitusi näeksid, siis teil poleks paar päeva/nädalat/aastat enam vahvlis postitusi Sinine LD(pikk)
  2. On siis selline kanal nagu HDCubeGaming... Teeme erinevaid videosi IRL ja ka gaming videosi videod ainult inglise keeles... Otsime ka intro tegijat niiet, kes viitsib võib teha...
  3. Kui te ei leia seda seadme taastamist, siis saadke pm ja ma otsin oma telefonist ülesse, kust selle leiate.
  4. Unistallige cs ja tõmmake uuesti, väga lihtne...
  5. Kui midagi ei aita ja arvad, et netis viga pole, siis tee seadme taastamine ja vali, et ta faile ei kustutaks... Siis paneb telefon automaatselt sellised settingud, mis olid ostes. Loodan, et aitab
  6. Fb-s ei saagi telefoniga ega tabiga mängida... Ennem kirjutasin telefon, kuna pmst on seegi telefon, endal android ja klassivennal tab ja kõik pmst sama... Pead play poest või kust iganes tõmbama endale need mängud, mida fb-s mängida soovid...
  7. HDCubeGaming ongi minu oma... Aga inglise keeles Oleme siiski Eestlased
  8. Internet on ikka telefonis?
  9. Oleks väga kiirelt vaja youtube kanalile introt oleksime väga tänulikud, intros võiks olla midagi seoses kuupidega v midagi sellist ja kirjutatud peaks olema: HDCubeGaming ja hiljem võiks tulla: www.youtube.com/user/hdcubegaming pikkus umbes 8-12 sekundit... Vajadusel lisage skype: reigoest Täname teid väga väga kogu oma tiimiga.
  10. FantaasiaMängud
  11. https://www.youtube.com/user/HDCubeGaming Nii HD-s mänguvideod ja "prankid" inglise keeles
  12. Ma võin teha sulle banneri ja backgroundi. Lisa skype: reigoest
  13. Tervist vahvellased! Mul oleks natukene abi vaja, nimelt on mul 1 youtube.com channel. Niisiis oleks mul sinna vaja mingit lihtsat introt(tasuta). Endal hetkel selle tegemiseks võimalust ei ole. Paluksin kiirelt abi. (Annan template ja laulu, ning rohkem pole vajagi).
  14. Tervist vahvellased! Mul oleks natukene abi vaja, nimelt on mul 1 youtube.com channel. Niisiis oleks mul sinna vaja mingit lihtsat introt(tasuta). Endal hetkel selle tegemiseks võimalust ei ole. Paluksin kiirelt abi. (Annan template ja laulu, ning rohkem pole vajagi).
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.