Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

GRIND

Liikmed
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info GRIND'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Saitan, kes on Silver Adov? Minu jaoks on ta eikeegi. Miks mina olen täna juba kolmas inimene, kes temaks ristitakse? Kaks minu sõpra väitsid, et ka neid on temaks peetud ning seetõttu ka nii mõneski portaalis banne saanud. Miks kõiki temaks peetakse? Kas tänapäeval sedasi internetis asju aetaksegi? On WSG kellelegi ette jäänud, et selliseid alusetuid süüdistusi esitatakse? Lisaksin veel, et teemast mööda kalduvate postituste kohta teavitan ma moderaatoreid ning offtopicuteks kiskuvad postituste tegijad warnitakse. Teema võiks olla siiski teemaSISENE mitte muu möla postitamiseks. See polnud kellelegi otseselt solvanguna mõeldud, isegi mitte sinule, Saitan.
  2. Dota2 saab osta, aga miks seda peaks tegema, kui lausa paartuhat Key'd endiselt netis saadaval! ?
  3. Võta ühendust, reaalne huvi olemas!
  4. Foorumi ümbertegemine, asjaga kiire. PM, MSN/mail: support@weshallgrind.eu, Steam: GRiND- või SteamCommunity GROUP 'www.WeShallGRIND.eu' administraatorid. Kuskilt mind ikka kätte saab
  5. Hey! Asi selles, et liiga kiire igasugu toimetustega olnud ning andsin talle loa seda teha. Igatahes, IRC's on asi päris kärme... CS1.6 & CS:GO teamidel on BNC & EGGDROP sponsor + veebidisainer on kodulehele leitud. Paari nädala jooksul on splashpage uus ning teami lehekülg tutikas olemas! #WeShallGRIND @ QuakeNet. Muide, CS:GO laskurid, kel teami vaja, võtke minuga ühendust! Kuna foorumis ei käi eriti palju, siis meil/MSN: support@weshallgrind.eu või Steamis: GRiND_ WSG.
  6. Viimati regasin end AlienWare kodulehel, et proovida 'Dota2 giveaway' legitimate staatust. Toimis! Alienware annab ära piiratud koguses tasuta mängu Dota2 uutele registreerijatele, kes end on registreerinud nende veebilehel! Otselink giveaway'le: http://www.alienwarearena.com/giveaway/dota-2-closed-beta-key-giveaway/ Kiirematel veab! Proovitud ning töötab! Andke näppudele valu!
  7. Alienware annab ära piiratud koguses tasuta mängu Dota2 uutele registreerijatele, kes end on registreerinud nende veebilehel! Otselink giveaway'le: http://www.alienwarearena.com/giveaway/dota-2-closed-beta-key-giveaway/ Kiirematel veab! Proovitud ning töötab! Andke näppudele valu!
  8. We Shall GRIND mänguserverid Teeksin teid tuttavaks minu väikese mänguserverite ning kommuuni hõlmava projektiga, mis kannab nime WSG ehk pikemalt välja kirjutades We Shall GRIND. Oodatud on kõik gamerid ja muidu toredad mihklid ja muhklid. Alljärgnevalt tooks välja siis meie hetkel mängitavate serverite informatsiooni. Serverid WeShallGRIND.eu | Public Serverites on käigus hooldustööd! Palun varuge kannatust, avame üsna pea! WeShallGRIND.eu | Deathmatch Serverites on käigus hooldustööd! Palun varuge kannatust, avame üsna pea! Kontakt: E-mail/MSN: support@weshallgrind.eu Koduleht: www.weshallgrind.eu Foorum: foorum.weshallgrind.eu Steam: www.WeShallGRIND.eu IRC: #WeShallGRIND @ QuakeNet Otsime aktiivselt ka oma kommuuni aktiivseid moderaatoreid ning serveritele korravalvureid, kes silma pingsalt peal hoiaksid kurikaeladel. Rohkem infot leiate foorumist!
  9. @Sander, kindel et ta vahepeal rastasid ei teinud või kiilaks ei lasknud end?
  10. Sain krambid kui uut YT nägin, eks ta harjumatu on, aga väga õnneks ei käi seal, kuigi peaks oma konto parooli recoverima. Saaks hakata igasugu muhedusi üles panema Ei meeldi muidu praegu see update, aga kui harjuda, siis saab hakkama
  11. Pane veidi 270'le eurile juurde ja võta Samsung Galaxy S II kuskilt :3
  12. Pruun Phillip Morris, L&M Forward, L&M Blue Link, Marlboro Gold. Olenevalt saadavusest, rahakotipaksusest ja tujust.
  13. Neutraalne tuju, tahaks und üle mitme öö saada, kuid vist ei saa ka täna asja.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.