Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

R-B

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud R-B poolt

  1. Lugupeetud härra Moderaator, vaata alateemat kus sa mässad. Atsetooni jõin täiesti juhuslikult, sest olin ise pudelid sassi ajanud. Mis puutub sellesse MMA võitlejasse, siis ma ei saa midagi teha, et naiste suu on nagu mustkunstniku kübar.
  2. Ma kuulsin, et sa pidid kõva MMA vend olema. Olid mingi kapi ära tagunud-
  3. Genius15, Nonstop ja banhämmer $@nder. Genius15 - Jube spämmer, mul hakkaks küll kahju, kui niipalju aega kirjutamisele veedaks. :S Nonstop - tavaline spämmer, hetkel Eesti meister. Banhämmer - Jõhker tüüp, spämmib warnide ja targa jutuga. Respect!
  4. Ma just mõtlesin, et milles su viga seisneb, aga reetsid ennast juba ise
  5. Tehingud võiksid ikka tagasi saada ju. Meki slongi, hugo.
  6. Mis su teisest kontost sai? Enne oli Rinx ju? Kusjuures sul täiesti õigus, tonight tegi mu päeva rõõmsamaks kohe.
  7. Chuck Norris tuli geniaalse postitusega päeva valgele just!
  8. sry konstaabel, su pixlid pole eesti rahvale nähtavad.
  9. Leksikonis tuhnisid, et vastamine nii kaua aega võttis? Ma arvan, et sina võiksid sõnast intellingentsus kohe pikema kaarega mööda käia, sest seda sulle õpetatud pole ja vaevalt, et sul seal kuplite vahel midagi paika loksub.
  10. Ma kujutan ette, et surnud kala on ka intelligentsem, kui sina.
  11. Tonight aKa too tight, kõva vend oled ikka.
  12. Suht debiil oled, vana sa laps oled üldse? Tapal on sinusuguste nublude jaoks isegi asutus välja mõeldud, kus oma pea selgeks saad mõelda. Lugedes su postitusi üldiselt, siis midagi tarka ma sealt küll ei leinud. Lambi krants fail surumis skilliga. Tsiteerin su poste selleks, et sa küsida saaksid.
  13. Pigem panevad sinu postid mind muigama, et Eestis veel selliseid lõdvikuid leidub. Keegi ei suru sind, lihtsalt kõik mida öeldakse sinu kohta on tõsi. Ära võta kõike surumisena. Ilmselgelt oled väiksena mingi lapsepõlve trauma saanud ja nüüd oled tiba defektiga. Lükka oma kukkel mulda tagasi ja kõik on chill captain obvious. Vana torustik siis nii õhtal omadega?
  14. Sa ei suuda oma odavate iglesiase naljadega isegi mitte mu keskmist sõrme muigama panna. Võta oma mõmmik Ted kaissu ja viska horisonti ära, nagu ma aru saan siis väsitav päev on su ajud päris läbi keetnud. Ma aitan sul tasuta su nägu kaunistada kui vaja, no prob.
  15. Sa kont ei suru isegi krõbinat rinnalt ära, mida sa keksid siin. Tugitooli sport ei tee sinust veel sportlast, lõdvik.
  16. Üritasid kuidagi suruda praegu? Googelda nalju juurde, homopoiss. Sinusugused neiukesed juba unemaal ei peaks rändama? Nagu neid debiile veel vähe netis oleks.
  17. Neid kuradi veebikujundajaid jalaga segada, üks hullem kui teine. Vaevalt, et sellest midagi välja tuleb, aga proovida võib ju alati. Edu selle firmaga ja võibolla kunagi ehk paistab ka valgus teie hoovi.
  18. Lugupeetud, (homo) Tonight Ära kasuta neid memesid, kui neid ainult valesti oskad kasutada. Aitähh, vahvel.net liikmed & meeskond.
  19. Tekitasid peldikus korraliku kaose, et seda peavad lausa torujürid likvideerima tulema?
  20. Las proovib teised driverid tõmmata, jälgigu, et need just temal peal olevale windowsile vastaksid.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.