Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nebs

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Nebs'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Kes mina olen et tulen kaitsma? Ma arvan , et mul on iga õigus siin olla. Liitunud täna või ei. Lihtsalt paljas idiootsus säras siin teemas. Ja kui minust siin räägitakse siis ma arvan , et mul on veel suurem õigus siin enda eest seista. Või tahad öelda , et mul pole õigus sunshine? BTW Kui ma kasutan efekte siis mul on tõesti kahju sinust kui arvad , et see mingi tähelepanu jaoks on. Keegi pole mul keelanud seda kasutada , im sorry love.
  2. Millist serverit sa mõtled?
  3. Erilist "kiiret" võimalust polegi väljaarvatud IP-Boost. Sest custom game-idel pärast mõnda mängu tuleb IP/Cap. Ning siis teenid ikkagi kõvasti vähem. Lihtsalt tuleb Normal/Ranked mänge edasi teha , pole midagi parata , kannatuse asi.
  4. Üksi on loomulikult võimatu ära carryda. See on muidugi kõik ilus ja tore , et sul on 7/0 või 10/0 aga see on ikkagi team game. Ja kui ongi selline olukord , et team ei taha aidata siis tuleb lihtsalt ego alla neelata ja neid lihtsalt ise aidata ja õigeid otsuseid vastu võtta. Seda on ennemgi nähtud , et teamis mõni mõtleb korraga , et ei ole enam mõtet pingutada. Anname lihtsalt alla. Positiivset mentaliteeti tuleb hoida ja championite mehaanikat ja skille õppida. Ning õieti kindlas olukorras kasutada. Aga eks see kõik on harjutamise asi. Never give up.
  5. Tegelikult on Jungler-eid 3 sorti. Clear time põhised Ganking ability Counter jungle efficency Ehk siis nagu sa juba mainisid , et clear time (Jungle-i kiirus) , ning täpselt gap closingu kohta. Aga ma arvan , et Counter Jungle on ikkagi ka üks väga tähtis osa , et ei tahaks seda nagu välja jätta.
  6. Kulla egert. Keegi ei maininud sinu serverisse sisse murdmist. Need on ju pelgalt sinu luulud. Deface-il ja serveri hackimisel on vahe muideks. Ma soovitaks kõigepealt nende vahe endale selgeks teha. Ning siis tulla ja öelda mulle eks ole? c: Ning kui mina viimati õieti mäletan. Oli EP nimelt see kes sellele alguse pani. (Sinu Targad Tegevused Muksukese-ga) Mina lihtsalt tulin ja tegin oma asja ära. See mis teie edasi teete on teie asi. Kui minule tuleb "Tööots" Teen selle ära. Ning niimoodi see asi on. Ega ilmaasjata ei öelda , et otsi vigu ennem enda juurest , eks tibu?
  7. Tohoh ma jõudsin ka neljandale lehele. Tittedel on vist tuli takus. Mulle juba see #Team Gakup nišš päris meeldib. Ega loomulikult kuulsust võite mulle ikka teenida , ära ma ei ütle , äitäh! Täpselt, kogume täna kõik tõendid ja saate vahvlist banned ja lionhost võib ka eemaldada serveri Paluks saada sinu niinimetatud tõendeid. Kas sa tõesti usud midagi nii nahhaalset , et lionhost eemaldab serveri sest keegi riivas sind emotsionaalsel tasemel? Vahvlist banned? Aga palun. Viimati kui mina uurisin pole meist keegi vahvli vastu mingit reeglit rikkunud või kuidas? Vabandust aga see lihtsalt pakub mulle sellist nalja. Et te olete mingi #Team Gakup teema üle juba sellises ekstreemsuses , et võtate teiste servereid maha. Mis on ametlikult renditud ning TOU- reegleid pole keegi rikkunud. Päriselt masendav ^__^.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.