Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Wabariik

Liikmed
  • Postituste kogus

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Wabariik'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Tahad meid jälle tulla süüdistama, et mina saatsin FastAngeli sinna? See tüüp on nüüdsest banned meie serverist.
  2. Tänan teid, et teatasite, mängija nimega "Kaido" on meie serverist banned kuna ta rikkus meie reegleid. Meil on kindel reegel, et meie Serverit ei tohi reklaamida teistes serverites. Vabandan väga..
  3. Paluks olla viisakamad ning mitte teemat rikkuda isiklike probleemidega. Kui teil on probleeme siis rääkige sellest kuskil msnis aga mitte siin. Ma väga loodan, et siin on moderaatoreid kes muudaks selle teema siin puhtamaks igasugustest süüdistustest ja muudest valedest. Crytek. Imelik küsimus aga mul kasutaja tehtud ja ma ei saa kirjutada siin foorumis. See alumine lahter puudub:(
  4. Tra, keegi pole teie kallist EPd näppinudki ja kui te tahate võite minu IPd otsida, et ma pole Teie kullakallis Cpanelis käinud ega isegi foorumis. Teie luulud hakkavad juba pinda käima ausalt. Koguge oma n-ö Olematuid tõendid MIDA POLE, kuna Mina pole mitte kui munagi teie kullakalli EPga teinud.... Jesus fuck
  5. Kui te tõesti arvate, et ma langen nii madalale nagu teie, siis edu teile lapsekesed. See mis mina võisin Jeekimile öelda, et Te ei meeldi mulle, see ei tähenda kohe, et ma paluks Tal teid maha võtta? Kas teie aju on tõesti nii väike? Kui Te tulete juba sellepärast vahvlisse nutma, et ma ütlesin, et Te ei meeldi mulle, siis teil ikka midagi vägagi viga. Majtea, nutke edasi ja mina teid ei tülita, kuna te tahate teistele ainult sitta. Edu teile.
  6. Täpselt.. Vennad kujutavad asju ette ja Flameivad teisi... Just sad.
  7. Issand jumal.... need lapsed.. kujutate asju jälle ette? Teil on ikka päris hull fantaasia peaks mainima.
  8. Mode valimised Foorumis:)
  9. "oli"? Kui ma otsisin sellist serverit nagu "Wabariik", siis päris tuligi midagi ette, aga noh, need on need haterid. Aitab offtopicust, kui midagi tarka pole öelda, siis ärge kirjutage. E: minus jap, ise läksin ära ja sain lamppi ipbanni? Lawll. Edu sulle minu mustamises.
  10. Ma ei hakka siin kirjutama, mis tegelikult juhtus, aga pmst ma ei saanud munagi teha. Ma ei hakka ttrege kohta midagi ütlema, viisakusest. E: Tegin endale EPs demote ja opa, Ipbanned.
  11. True dat, lahkusin ametist kuna Tideman1 hakkas seal ülbama jms:P Aga tänud.
  12. Tervist, Tegemist on uue Minecrafti serveriga. Saan aru, et siin neid palju, aga mis parata:) Server asutati 10.09.2012 Relvapoisi poolt. IP: 188.165.136.230:26000 Koduleht: http://mcwabariik.tk Faceook: https://www.facebook.com/WabariikGaming Omanikud: Relvapoiss Crytek Korrahoidjad: Gerly Edu ja Jaksu teistele:) Uuendan hiljem.. vaja kooli jõuda:P
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.