Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

supεr

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud supεr poolt

  1. LAE ALLA Tõlgitud kasutaja supεr poolt.
  2. Esimene kord oli hea, teine kord enam ei tahtnud. Kuid nagu keegi eespool mainis - Kui suur magusa isu, ajab asja ära. Selle maha pesemine on ka üks suur jant pärast..
  3. TARKVARADE PAIGALDAMINE Paigaldan alljärgnevaid foorumi takvarasid: PhpBB, MyBB, SMF, vBulletin. Paigaldan alljärgnevaid kodulehe tarkvarasid: Joomla, Webspell, Wordpress. * Lisaks seadistan foorumi või kodulehe ümber vastavalt Teie soovidele. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- STAATILISE KODULEHE TEGEMINE Kui Teile ei sobi dünaamiline koduleht või selleks pole vajadust, siis on võimalik teha ka staatiline koduleht. * Staatilise kodulehe teen ümber Free Templatest. Kujunduse valin välja ning muudan vastavalt Teie soovidele. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- KONSULTATSIOON Teil on probleeme üleval nimetatud süsteemidega ning soovite saada kiiret abi? Soovite lihtsalt saada enda süsteemi kohta rohkem teada? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- KONTAKT E-mail: super.vahvel@hotmail.com Windows Live Messenger: super.vahvel@hotmail.com
  4. Ülikenad fotod! Jätka samas vaimus.
  5. Minul oli täpselt sama probleem paar päeva tagasi, kuid nüüd paistab kõik nagu korras.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.