Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Gonzales

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Gonzales'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Kulla kogus: 15MTehingu viis: SwedBankSinu nimi: MartinMaakond: HiiuLinn: KärdlaE-mail: martin@hot.eeMsn: PM
  2. Proovin, loodan et homme aega leida ja ära käija kusagil mobiiliäris v mõnes taolises kohas, seni võite veel abistada mind. // Ei aidanud see aku väljas hoidmine
  3. Orly et tutvus maksab, ShadowCat on kunagi ulme summasi scamminud, peale seda sai banni, tegi uue kasutaja, tüüp tehti moderaatoriks, nüüd on ta eeskujuliku embleemiga.
  4. Kas mingis suvalises telefoniparanduses või võin ntks Emt-sse minna või kuidas?
  5. Ei see ei ole Pin kood, isegi kui simmi välja võtan tuleb ette see, see ongi telefoni kood, et ennem ei saa kasutada kui selle ära sisestan, nüüd hea mõelda et oli mul seda vaja peale panna
  6. Karvikule maksaksin raha täitsa vabalt ette, sina Geinri oled ise loll, pidid tegema 61 ja raha saama, sina tegid 40 (mis on mingi 30k xp) ja tahtsin siis juba raha saada. See on sinu enda lolluse viga mitte minu.
  7. Hmm, proovisin mingi paarkend korda erinevaid koode ei tulnud ette küll midagi.. Flashimine, see käib pm samamoodi nagu see restore, kas te ei saa siis aru , ma ei saa mitte midagi teha, lülitan telefoni sisse, tuleb ainult ette koht kuhu saan telefoni lukukoodi sisestada, ei mingit keypadi. Seda koodi mul meeles ei ole ja kuidagi nuppudega või ma ei kujuta ette kudias seda saaks ära teha..
  8. Kuna telefon seisis pikalt niisama siis oli see väljalülitatud obv, ning seda ei saa teha kuna ma pean siis telefonis sees olema, see telefoni koodi peab ära sisestama et telefoni üldse kasutada saab.
  9. Ei ole kusagilt leidnud abi, küsin siit - kasutasin Samsung Wave 2 vahepeal, umbes paar nädalat siis jäi ta seisma, panin sinna peale Telefoni koodi, nüüd on mul see meelest läinud ja kirjas seda mitte kusagile pole pannud. Et kas keegi oskab või teab kust saab abi (Telefon EMT-st ostetud, pole veel käinud seal aga kas nemad aitavad sellise asjaga?) et kuidas see nagu ära muuta või ära resoterda et saaks seda telefoni edasi kasutada. Netist lugesin igast resetide ja asjade kohta, aga kas nii näiteks ei saa et hoiad mingeid nuppe all ja telefon teeb automaatselt mingi reseti vms? Oleks väga tänulik info eest.
  10. Ise olete rahul enda naljaga? Lasteaed.
  11. Ilma selle jamata katusel on väga ilus, taga need "ribad" vms on väääga väga spets. Natuke madalamaks tahab aint ja siis oleks perfect.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.