Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PatsiPille

Liikmed
  • Postituste kogus

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,860 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud PatsiPille poolt

  1. PatsiPille

    Abi vaja.

    Tere , ma tahaks teada kuidas murda näpuluud ilma valuta? Ärge palun sõimama hakake , et ma proovin lahe olla vms . Lihtsalt , tahan teada kuidas murda sõrmeluud ilma valuta.
  2. unustasin sulle hea mängu anda khm ,s ee ka .............. gta kõik osad kuni vice cityni
  3. Tere , mul on Vegas Pro 11 selline mure , et kui vajutan ''Render As'' siis ta annab mingi errori kus on kirjas :''an error occurred while creating the media file'' Ja ma lasin selle arvutist maha , installisin uuesti , ja ikkagi midagi ei töötanud . Tegin mitu korda uuesti , ja ikka ei töödanud . Keegi saaks lihtsat abi anda kuidas selle saaks kuidagi ära parandada ?
  4. Endal vahel si*ta lahti ei löö ??
  5. See pole mingi uudis , et ta pole kuul käinud . 1969 Läks neil selle raketiga seal midagi rikki , ja siis tehti need stuudios . Kõik oli Raha eest . Ma võin ka raha eest siiin rääkida , et ma tegelikult kirjutasin Michael Jacksoni lood . Ma lihtsalt ei saa , millised idioodid on sael telekate ja arvutite taga kes jäävad kõike uskuma . Sama hästi võib tegelikult see Marsi maandumise jutt ka olla võlts . Aga kunagi ju ei tea .
  6. Tere , tähendab , ühel mu pereliikmel on Facebookiga probleem . Kui ta on olnud eemal Facebookist 2 min . Või isegi rohkem , siis see facebook ütleb et vestlus on mitte kätte saadav . Facebook välja teda ei logi , aga kontaktidega ta suhelda ei saa . Tahaks teada kuidas ta selle ära saaks et seda enam ei juhtuks ?
  7. Modern Talking on ka hea jah
  8. Sunday : Aga Justin Timberlake oli Nsyncis . Tema lõi läbi . JC ka . One Directionist saan kah aru .
  9. Kusjuuures isegi natukene ootan , uued ained tulevad ja mis iganes ;D Uued õpilased jne Sõpru võib ka korraks näha eks Aga muidu nagu eriti ei tahaks
  10. Oasis : Kusjuures ei tahagi , sest osad inimesed ei teagi ju siin vahvlis mis asi ongi õige muusika , ainult kuulavad seda mis neile ette jäävad ja peale surutakse .
  11. Võib olla tegelt jah läksin liiale
  12. Tere , tahtsin teada , kas keegi teab mis mäng on Tekken 6 ning kas omab seda mängu ? Ise oman seda mängu psp ja ps3el . Psple tõmbasin ja Ps3 ostsin . Tahaksin teada , kuidas saaks selle Azareali v mis iganes see draakon ka ei oleks . Seal viimases levelis . Arcade versioonis , on see draakon Azazel vms . Et kas saaks ta kuidagi unlockida ? Oleks suur soov ta unlockida . Ning tahaks paar head cheati endale psple . Keegi teab mingeid ? Minu enda lemmik karakter on Hwoarang . Ja mis teie lemmik karakter on ?
  13. Tere hommikust . Tänapäeval siin vist nüüd muusikat ei tehtagi . Mõtlen seda Biiberit viimasel ajal ja neid teisi . Ainult paar head laulu siin tehakse . Et jah . Tahan küsida kas kuulate ka 80 ja 90ndate laule ? Nt 80ndatest hea näide : Bros . Kui teie seda pasaks peate , siis ilmselgelt te ei tea mis asi on muusika . See dubstep ei ole siin mingi muusika . Aga mis teha ju , igal ühel oma maitse , Ning ma ei soovi siin tülli minna ega sõimukirju saada sest mina räägin nii nagu asjad on . Ja 90ndatest ka hea näide : Nsync . Saab näiteks tuua ka BSB (Backstreet Boys) Ja tahaks rääkida ka veel sellest et dubstep ei ole leiutatud mingi 2009 vms . Skrillex ei loonud dubstepi , ta ei ole mingi dubstepi kuningas . Õiget dubstepi tehti juba 70ndatel ja midagi sinna kanti . Paarpäeva tagasi käisin Pärnus , kamp noori tuli vastu ilge pask muusika käis mis nende jaoks ei ole pask. Kuna minul on oma maitse , ei taha jällegi sõimu kommentaare siia saada . Ise harrastan seda 80ndate poistebändi Bros ning Nsynci . Vahel kõlbab ka One Direction ja Cody Simpson . See mida siin tänapäeval tehakse ei ole eriti nagu muusika . See kõik on selleks et brainwashida 10-14 aastaseid lapsi kes kuulavad enda Bieberit ja Rihannat . Ja juurde peaks lisama ,et Michael Jackson tegi ka õiget muusikat . Ei soovi sõimukirju ja sõimukommentaare siia.
  14. Ei tea , kui koolis ära löön siis ei lähe arsti juurde Aga jah Praegu on see koht suht tundlik kah
  15. Tere , käisin täna veekeskuses , ja siis käisin mägi jões . Ning siis kuidagi nagu lõin kogematta täiest jõust enda küünarnuki ära . Aga seal küünarnuki juures on see närv või mis iganes , niiet õigemini lõin selle koha ära , Ja see valutas mingi 1 h . peaaegu . Või 20 min. Ja tahaks teada kas ma kahjustasin ka närvi või mis iganes ? Ja kas kellegil on nii juhtunud ??
  16. Delta Force on hea . Ja GTA Vice City
  17. Dafuuuq Siiim Kallas ka juba sael ?
  18. Hommikust. Kust kohast leida Eesti SA-MP servereid ? Kas saaksite paar ip-d panna siia kommentaaridesse ? Aitäh .
  19. Tere, mind painab üks küsimus juba väga pikka aega. Sain teada, et on mingi asi olemas nimega Illuminati. Esimene reaktsioon oli nagu dafuq. Aga siis läks asi huvitavaks. Ja siis õudsaks. Ja nüüd see asi kummitab mind. Olen otsinud selle kohta palju asju aga ei saa ikkagi nagu vastust 2le küsimusele. Kuna siin vahvlis on igast ajugeeniuseid (heas mõttes) siis mõtlesin, et keegi oskab ikka ju lahti seletada. Mis asi on illuminati? Mis asi on see new world order? Ma ei taha mingeid lehte , lihtsalt seletage .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.