Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

wizardsgfx

Liikmed
  • Postituste kogus

    246
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info wizardsgfx'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  1. Palju neid disainereid teil seal on "võta meiega ühendust!" ?
  2. Ma väga loodan, et saime asjast valesti aru ja oleks ka hea teada kellest koosneb see tiim "meie" ? Huvitav on see, et alguses oled rääkinud asjast "meie" vormis ("siis võtke meiega ühendust") ja siis järgmise lausepealt läks asi üle ainuisikuliseks ["Teostan erinevaid kujundustöid (graafiline disain)]". Sinu võimetes ma ei kahtle, pigem annab väljendusoskust soovida.
  3. Soovitan portfoolio lisada, et teataks mida teilt oodata. Oleks hea ka teada, kellest see salapärane tiim "meie" koosneb. Otsest ostu soovi mul pole, lisa info ei teeks paha.
  4. Tagamõtte oli küll jah suunata klient endapoole kuna olen sellel alal kogenud ja päris hea. Ülejäänud oli mõeldud informatsiooni täpsustamiseks. Realistliku mündi tegemine logo näol ei ole mingi lihtne töö mida teha niisama ajaviiteks, tasuta. Kui ma olen logo tegemisel osav siis miks mitte viidata endale. Poleks sa selle üle kade poleks sa seda kommentaari kirjutanud, leia ise midagi milles oled osav ja palun tegele sellega. Mina vahele ei hakka segama, milleks hakkata kohe igast võimalikust kohast nokkima ja kaagutama. Ela oma elu ja ära virise.
  5. 1.Kas jutt käib realistlikust mündist ? 2.Palju oleksite nõus selle eest maksma. 3.Kui olete nõus selle eest maksma siis miks teha uut teemat kui on juba olemas postitused kus müüakse logosid ?
  6. Tellisite minult logo lehele sallipood.ee, saatsin uued näidised ja te pole midagi vastanud. Kui tekkis probleeme saada pm või mail wizardsgfx@gmail.com

  7. Ma lihtsalt räägin asjasse kaasa nagu nad tegelikult on. Tundub, et sellekoha pealt on igal ühel oma arvamus ja olgu siis nii. Mina selle kohapealt ei viitsi enam vaielda.
  8. Tasuta logosid võid sa leida küll, aga nendega kaasnevad kasutus õigused ei ole just meeldivad. 12-50 EUR logo eest ei ole midagi välja käia, oma vabast ajast mingi aitäh'i eest ei ole küll midagi mõtet tasuta teha(On ka mõned erandid). Ma ei räägi nendest kes on veel algajad, ma räägin nendest kes on seda asja juba aastaid teinud ja tahavad tulevikus selle kulult raha teenida. Ja tõsi on hoopis see, et eestis on inimesed vägagi kitsid, kui tahad midagi suurt ette võtta tuleb selle kulul ka raha välja käia. Pole firmat ilma investeeringuteta, selle all ei mõtle ma ainult raha vaid ka aega. Sellegi poolest tee mis sa teed, aga aeg on raha. Kui sa ise ei ole kogenud sellel alal siis ei maksa kohe hakkata kritiseerima, logo disainimine on töö nagu iga teinegi ja ma ei arva, et sa teeksid tööd tasuta. "If you're good at something, never do it for free." - The Joker
  9. Ei soovitaks sul hetkel hakkata veel loosima kuna pilt ei tundu mulle midagi sellist mida paneksin taustapildiks, kuna pilt on liiga väikestes mõõtmetes, seal on mingid kahtlased lillakad plekkid ja teks ei sobi sinna. Wallpaperid pole asi millega nagu eriti facebookis like ja muud säärast koguda. Kui juba asja teha siis peaks see olema vägaki korralik ja nõuetele vastav. See oli minu soovitus kui tahad tee edasi kui võtad mu nõu annet kuulda siis arenda ennast ise edasi, vara veel siukseid asju tegema hakkata.
  10. Tasuta ei tee aga kui oled valmis maksma, siis saad mult kvaliteetset kraami. Skype:WizardsGFX
  11. Ülesse! Pole selle pildikohta arvamust saanud.
  12. Esimene pilt polnud just kõige ilusam aga muidu täitsa kenad tööd. Võiksid näiteks proovida taustapildi teha ja näidata kuidas välja tuleb. Jään ootama
  13. Noo nii siin ka siis midagi anonymous fannidele Pilt on küll lihtne kuid efektiivne. Kui on soovi näha kuidas seda tegin siis postitan siia ka video, kuidas ma seda tegin.
  14. Millegi pärast on nii, et muutsin oma profiili pilti 5 min tagasi ja pole ikka muutnud. Seadetest vaadates näitab ilusasti aga vanas postituses on vana pilt.
  15. Räägiks sellest edasi msnis või skypes Aga põhimõtselt saaks küll.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.