Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mad[R]ound

Liikmed
  • Postituste kogus

    319
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    330 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Mad[R]ound poolt

  1. Ostan guthans skirti 350k eest, lisage: PvM MadRound
  2. Wow. I shit my pants, if i saw this connection lost. Proovisin tagasi logida ja disabled. Kui kellegil huvi, siis mort myre funguste botimine ja sai korralikult 5-7m kokku tehtud nii. (ühe ööpäevaga)
  3. Tere, müün oma Runescape kasutaja maha, sest ei mängi enam ültse. [spoiler=Pildid]Levelid: Bank: Combat: Quest: Blackmark: Login: Muu informatsioon: Olen ise kolmas omanik ja ise on kasutaja midagi 6 aastat vana. Annan kaasa recoverid ja login nime! Etikett - kohustuslik täielikult täita! Kui pole täidetud teema algatamisel siis teema suletakse! Hind: 10€ Ja annan kohe ära. Tehingu viis: Paypal Sinu andmed: Nimi: Joel Õispuu Maakond: Lääne-Virumaa Linn: Rakvere E-mail: Joel.oispuu@hotmail.com Msn: Joel.oispuu@hotmail.com
  4. Ja selline märk oli ka 50-kroonise peal kui te tähele pole pand.
  5. http://www.ulmefilm.ee/vaata.html Jaga seda igal pool kus võimalik! Faktid: 1. USA on tegelikult nõrk, sest ta hoiab inimestel kontrolli peal väljamõeldud sõdadega ja nagu ka 9/11 Katastroof USA's oli oma valitsusepoolt korraldatud ( Tõestus on episood 1&2 "ulmefilmis"). 2. Maailma liit tahab hävitada dollari ja euro ja luua ühist rahaühikut mis meid oirjastuks. 3. USA's süstitakse inimestele ennem täisealiseks saamist umbes 20 süsti mis teeb seda, et inimesed ei suudaks enam nii palju mõelda ehk nad tahavad tavainimesed teha orjadeks. 4. Kõik sõjad on väljamõeldised, et kasu saada rahaliselt kui ka hoida inimesi hirmu all. 5. Miks tahetakse netti kinni panna ja milleks oli ACTA,PIPA,SOPA jne? Sest nettile ei suudeta kontrolli peale saada ja sellepärast kaitseb netti anonymous. Netti tahetakse kinni panna sellepärast, et nad on teada saanud seda, et inimesed on targemaks poliitilises mõttes saanud ja mõistavad seda värki. 6. Mis on Maailma liit? Maailma liit on see asi kus on kõik riigipead ja kellel on pangad tohutult suured ja maailma liidus on umbes 130 inimest. Kui soovite rohkem teada saada siis vaadake vähemalt 2 esimest osa läbi ja te saate aru mis toimub. Ärge pidage anonymousi pahaks! Nad kaitsevad meie viimast vabat kohta kus pole kontrolli peal ja ei suudeta saada või hävitada, netti.
  6. Et siis jälle mul midagi viga seal cod4'as. Panin eile cod4 peale 1.0 ver ja täna panin 1.4,1.5,1.6,1.7 patchid peale, ja siis mingi konsooli ei saa minna ja ka server browser tühi. Proovisin mitut moodi server filteris asju muuta aga ikka ei. Mul plaat olemas koos keycodega ja proovisin panna mängu steami ja ei lase, steami paneku eesmärgiks oli mul kasutada ühte servercache fixi.
  7. Ega kohe mingi uptate pärast ei pea ka quitima..
  8. Noojah tõmbasin siis selle protocol 48 nonsteam cs ära ja nüüd mäng kohe automaatselt crushib. Tõmban uue csi.
  9. Et siis sain uue videokaardi ja läksin siis cs 1.6 zombie plaguet. Connectis ja oli midagi 2seci ja kickis välja. Erroriks oli Couldn't open file overviews/zm_mapinimi.txt. Using default values for overiew mode. Host_Error: UserMsg: Not Present on Client. Ja pragu on mul teada, et aint zombie plagues on nii, teistes serverites ei ole nii. Ja ma panin siis kohe graafika maxi peale ja video mode OpenGL. Koos softwarega polnud nii, aga mapid olid kõik bugised. Ja Csil oli veel nii OpenGL ja D3D modega, et tulid source skinnid peale.
  10. Tuli siis Unity 4 välja. Ise mulle see väga meeldis, graafika palju ilusam.
  11. Noo kui see asi siis on see küll hea. Mul seal nii ka veel, et mingi oma paar kuud videod paneb ette ja siis veel mingi uuemad taga. Ei mõista seda asja.
  12. Tõene, Järgmine postitaja on nimega Mats.
  13. Tõene Järgmine on annetaja või mõni meeskonna liige.
  14. Sander: On siin Abi-Administraator ja annetaja rohkem ei tea midagi. Ma ei ole mad vend.
  15. Väär Järgmisel on siin kasutaja olnud vähemalt 2aastat.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.