Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

xLx

Liikmed
  • Postituste kogus

    27
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info xLx'i kohta

  • Aste
    Tainas

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Vaata mees, ma ostsin p2p 7 euriga.. ma ei ostnud seda 75 protsenti odavamat p2p mis alguses antakse.. bump! odavalt annan ära.. lihtsalt p2p aeg jookseb :S
  2. Tervist, pmslt mingit suurt teemat ei tee, kuna pole mõtet. Müün siis täna tehtud P2P acci.. P2p kestab 5. aprillini. 2007 RSis total mingi 75.. Põhjus miks müün on see, et tegin p2p kuna arvasin, et see 2007 normaalsem aga ei.. ei istu mulle see.. Niisiis annaksin selle acci koos reqide, emaili, emaili parooli ja kõige muuga mingi 30m rsgp eest ära kui sobib.. Kontakti saab minuga pmi kaudu.
  3. ikka loobib sama errori ette.. kuradi kahtlane.. kui xp oli peal, siis ei olnud mingit java, et pean mingi prograga selle .jar faili avama.. klikkasin 2 korda peale ja saingi tööle.. imelik värk.
  4. Tere. Nimelt probleem selline, et ei saa kuidagi seda powerboti .jar faili avada.. Avan küll Java Platform SE Binaryga aga ikka tuleb mingi millisekundiks error, et "Error: Could not find or load main clas C:/ ..... Rsbot... Java on kõige uuem., windows 7. Et milles probleem, abi?
  5. Tere! Vajaks siis abi subtiitritega. Nimelt kasutan filmide vaatamiseks BSPlayerit ning kui filmi olen avanud bsplayeriga, siis avan ka supakad. Supakad mõne koha peal täiesti korras, samas lõpu poole täiesti valesti. Mida teha, et supakad korralikult jookseksid? Suht kiire sellega ! Aitäh abi eest ette ära.
  6. Sooviks teada lugude nimesid mis mängivad tagataustal nendes videotes: ÜLITÄNULIK OLEN SELLELE, KES NEED LOOD MULLE ÜTLEB!!!!
  7. Sooviks teada lugude nimesid mis mängivad tagataustal nendes videotes:
  8. viimasel pildil sul nimi näha.. võta pilt maha, mõni tont läheb siit reportima muidu
  9. Lol.. need spinid oleksid küll viimased asjad, mille peale ma raha kulutasin.. Miks sa nii loll olid?
  10. xLx

    M: 3-täheline acc

    Mida müüd: Müün RuneScape kontot.. Acc on maili log-ini'ga ning display nimi 3-täheline.. Zp0 (haruldane).. Kaasa saab emaili, millega acc regatud. Hind: Hind kokkuleppel. Tehingu viis: RSGP ONLY . Kontakt: Pakkumised siia teemasse või PM.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.