Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

realist

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    334
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud realist poolt

  1. see tehakse nagunii ära äkki asi korraldajates kes nagu selle teemantliiga vms puhul ei suutnud neile mõlemale sellist summat maksta et mõlemad oleks alustanud 100m jooksus?
  2. seni pole saanud tore teada. Ja minu teada spämmimine ei ole see mida sa arvad
  3. realist

    Jalgpall

    Esmapilgul võib õelda et PSG´l vedas et surmagruppi ei saadud. Samas Real eks ju peab jälle olema ühes grupis koos Ajaxiga ning Manchester City 2. aastat järjest surmagrupis, no kui seal Borussiast jagu saadakse peaks 2. koht vähemalt nüüd kindel olema. Ning ehkki Arsenalil, AC Milanil, Manchester Unitedil ja Chelseal on paberi peal kerge grupp peaks neil Unitedi eelmise hooaja mängud meeles olema mis tähendab, et ükskõik missugune see vastane ei oleks, alahinnata teda ei tohi. V.a Barca muidugi sest nemad vast lähevad ka poolkõvaga sealt edasi.
  4. realist

    Jalgpall

    Grupp A: Porto Dünamo Kiiev PSG Dinamo Zagreb Grupp B: Arsenal Schalke 04 Olympiacos Montpellier Grupp C: AC Milan Zenit Anderlecht Malaga Grupp D: Real Madrid Manchester City Ajax Borussia Dortmund Grupp E: Chelsea Šahtar Donetsk Juventus Nordsjaelland Grupp F: Bayern Valencia Lille BATE Grupp G: Barcelona SL Benfica Spartak Celtic Grupp H: Manchester United SC Braga Galatasaray Cluj
  5. sulle kuluks ka nädalane puhkus ilma netita ära
  6. 2 sass on paks arvutifriik see pärast ta siin nullibki xd
  7. realist

    Jõusaal.

    igav võib ju olla, üldiselt hoiab see rohkem aega kokku ja kui ostetud asjade hindu mitte arvestada, on see ka vähem kulukas
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.