Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

dalip3

Liikmed
  • Postituste kogus

    85
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud dalip3 poolt

  1. Mingi kalasupp :S , mäletan, et alglassis sõin seda, kõige rõvedam asi üldse, söökla haises jubedalt veel selle järgi. Aa seda ka, et klassijuss sundis üht tüdrukut seda sööma, klassiõde nuttis ka veel aga jh keegi ei söönud seda peaegu ning enam kokk seda ei teinud ka
  2. Me pidime Kumusse minema, mitu korda käinud. Suht naljakas, et umbes igal kooliaastal oleme korra käinud seal. Millalgi ss õpetaja juurde ka, ns oleme seal jne. Meil annab reedel (õpetajate päeval) 11. ja 12. klass koos tunde kuna suht vähe on õpilasi 12. klassis.
  3. Õnne ka minu poolt
  4. dalip3

    Insomnia

    Tervist. Olen juba 4 tundi proovinud magama jääda aga und ei ole.
  5. Õnne sulle vananemise puhul.
  6. Tahan, et hinded oleks ainult viied aga hetkel on neljad-viied kuna pole tglt viitsinud kodus õppida. Enne kooli oli plaan igapäev kodused tööd ära teha aga nüüd on see viitsimine ära kadunud, loodan, et see tuleb varsti tagasi, siiski 9. klass praegu. See aasta on mul vene keel päris hästi läinud võrreldes eelmise aastaga.
  7. 'Dark Shadows’- pole kõige parem film johnny deppi poolt, terve film tundus suht igav ainult lõpp oli enam vähem, lihtsalt ei olnud just see kõige huvitavaim film. See ainult minu arvamus
  8. Selline app on 5+. Tõmbasin alla ja proovisin seda ning leidis kohe üles, mis tahtsin.
  9. Õnne ka minu poolt!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.