Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Radeom

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Radeom poolt

  1. Palju slote üldse tahad? Siis pane lihtsalt kirja palju oled nõus välja käima nende slotide eest iga kuu ja eks siis need kes tahavad teevad pakkumise Vaevalt keegi niisama nõus on, et vahest saab raha vahest võibolla ei saa midagi.
  2. PHP Geeniused koos phpBB ja Joomla muidugi. Tasulisi pole proovinud.
  3. miks seda teemat vaja on kui on olemas juba vastav veebisait? http://www.gametracker.com/search/cs/EE/
  4. *EsTsE* surf kindlasti.
  5. Seda eksimuse võimalust annab alati ju serveri omanikul vähedada. Kui on juba paremaid kohti kus mängida ja serverid juba suht vanad siis milleks tõmmelda enam?
  6. Õige suhtumine on see kui sa saad serverist bani niisama ja sa ei taha, ega lähe enam sinna serverisse. Kui aga Mängija on ise cheatinud vms, siis ei tahaks ma teda oma serveris niikuinii kunagi enam näha. Mõni Kondanik lihtsalt teavitab sellest serveri omaniku, et tuleks muuta vb midagi ilma et peaks registreeruma kuhugi foorumisse kus sa pärast ilge sauna kaela said, et julged midagi sitta öelda.
  7. Et näidata teistele serveri taset?
  8. Avage oma silmad rahvas! Leidub ka poole pareimaid servereid kus te muidu mängite.
  9. Soovitan amx_nokill_menu on väga mugav ja värki.
  10. vps ja domeenid olid vahepeal müügis jah. Aga kuna tekkisid juba uued ideed siis jäi asi natuke poolikuks
  11. Lisatud veel 21 uut mappi, rohkem infot: http://surfnkreedz.eu/foorum/viewtopic.php?f=13&t=7&p=8#p8
  12. lisasin: bhop_4floors bhop_colorhop bkz_aztecbhop bkz_forestrace bkz_goldbhop j2s_westbl0ck kz_5trees kz_6fd_volcano kz_cargo kz_cg_lavacliff kz_darkmine kz_man_riverside kz_man_terablock kz_man_ultrablock kz_man_urbanjump kz_megabhop kz_midnight kz_sola kzarg_infinitefall dojo ja marioland olid juba Probleemide tekkimisel surfnkreedz.eu
  13. Väga tore kuulda. ja kuna serveris on vähe mappe, siis võite oma lemmikud kah kirja panna
  14. Serverid: Nimi: *EsTsE* surf_ski_2 server IP: kz-surf.eu:27018 Nimi: Surfnkreedz.eu | Speedrun IP: kz-surf.eu:27016 Nimi: Surfnkreedz.eu | Kreedz IP: kz-surf.eu:27017 Staatus: Teadmata(arvatavasti serverit ei avata) AMXBans Admin andmete vahetamine Kreedz top(05.07) Speedrun top Steam grupp *EsTsE*
  15. Nimelt installisin amxbansi ära, kõik hakkas tööle, kuid kui ma kedagi banin siis ta saab tulla serverisse tagasi. Vaadates aga webist banlisti, on ta nimekirjas ja ta ei tohiks enam serverisse ju pääseda.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.