Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Weed n Hoes

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Weed n Hoes'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 26.08.1997

Kontaktid

  • MSN
    kuldar.ennika@hotmail.com
  1. PM mulle .oskan teha .või lsia kuldar.ennika@hotmail.com
  2. Tere ! Kes saaks pakkuda serveri sponsorlust,nimelt ootan spnsurilt järgmist : Iga kuu serveri hostimisele kuluvat raha (14.80 €) Vastu pakun Teile: Kõiki õiguseid serveris+foorumis Serverisse sisenemisel sponsor liitus +foorumisse oma vabalt valitud skinn ja rank Iga kuu sms teenuste pealt tulevalt summalt poolt, kui sms teenused ei ületa üle 7euro ,siis olen nõus maksma teile ise 7eurot omast taskust.Nii et teie poolt oodatav summa on tegelikult 7 € ,lihtsalt vaja algkapitali, et server püsti panna. PS!Olen omanud varem serverid ,selles pole mõtet kahelda, et ei oska serveriga tegeleda. Kellel soovi siis minuga saab ühendust :MSN kuldar.ennika@hotmail.com ;Skype kuldar.ennika Parimatega ! Miks mu teema kustutatakse ,andke teada kui vale foorum vms.
  3. Tere ! Kes saaks pakkuda serveri sponsorlust,nimelt ootan spnsurilt järgmist : Iga kuu serveri hostimisele kuluvat raha (14.80 €) Vastu pakun Teile: Kõiki õiguseid serveris+foorumis Serverisse sisenemisel sponsor liitus +foorumisse oma vabalt valitud skinn ja rank Iga kuu sms teenuste pealt tulevalt summalt poolt, kui sms teenused ei ületa üle 7euro ,siis olen nõus maksma teile ise 7eurot omast taskust.Nii et teie poolt oodatav summa on tegelikult 7 € ,lihtsalt vaja algkapitali, et server püsti panna. PS!Olen omanud varem serverid ,selles pole mõtet kahelda, et ei oska serveriga tegeleda. Kellel soovi siis minuga saab ühendust :MSN kuldar.ennika@hotmail.com ;Skype kuldar.ennika Parimatega !
  4. nja ,pane registeeri netis ,ma annan sulle koodi mis töötab.Võta pmis v msns : kuldar.ennika@hotmail.com ühendust!
  5. Mis xp peal on ? sul peab ju kood olema ,xp küsib installimse käigus koodi .
  6. Teil oli midagi sellist ? http://www.avita.ee/pdf/2008%2Fgeo-9-kontrollt%F6%F6d-lk33,34.pdf
  7. tundub olevat sama töö .aga kas sul seda tööd alles pole ?
  8. annab ,aga meil kt ,mõtlesin et äkki keegi on teinud seda ja tal alles, ei peaks õppima PS!Sain geograafia ülemineku eksami 5
  9. Tere Kas kellelgi oleks 9.klassi geograafia kt materjale ? Mingi Euroopa geograafilise karti ja kliima kohta
  10. pole paha
  11. Siin on üks eestikeelne õpetus http://www.youtube.com/watch?v=kE3BEiEPczU
  12. Tere Serveriga oskan tegeled,olen omanud kahte pubi . Sponsorile pakkuks hetkel :kõik õigused nii serveris +foorumis .Serverisse sisenemisel :sponsor liitus serveriga,iga kuu tulevatest teenustest poolt summat, ja kui teenused tuleb liiga vähe ,siis olen nõus maksma oma rahakotist.
  13. youtube sellised õpetusi täis ,aga üks parimatest on siin
  14. Tere Otsin siis nimelt oma serverile sponsorit. Kui tahad sponsoriks hakkata ,siis võta ühendust msnis :kuldar.ennika@hotmail.com või PM. Leppime kokku mis teie pakute ja mis mina pakun .Jään ootama! Parimatega !
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.