Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TheRock

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info TheRock'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.05.1992
  1. TheRock

    Jõusaal.

    Üks hullemaid vigu mis ma tegin kui üldse jõusaalis k2ima hakkasin oli see,et ma tegin järjest iga kord täpselt sama kava.Lihastasakaal läks käest ära.Õlad läksid ettepoole,Rüht oli perses ühesõnaga.Võttis vähemalt pool aastat et saada see õige vorm kätte Hea küsimus nõges.Ma täpselt ei mäletagi mida ma kõike teinud olen.Kaks esimest aastat tegin ma nö lampi treeningut.Pm k2isin vist kõik masinad läbi ühe treeningu jooksul.Aga kui hakkasin aasta tagasi mma-ga tegelema siis peale seda olengi jõutrenni ja lihasvastupidavuse vahel vahetanud.
  2. TheRock

    Jõusaal.

    hhaha Zeus-las ma arvan.3x nädalas trenn,1 päev jalad,2 päev rind,õlad biitseps,3 päev selg ja triips ? No kui ma tegin esimest korda sihukest treeningut kus oli mitu harjutust ühele lihasgrupile siis järgmine päev vaevu liikusin ringi.Peale trenni olid lihased koheselt läbi.
  3. Minu arust pani ta ufc karjääri sp maha,sest tal oli tõsisem haigus ja operatsioon.Ufc oleks tervisele liialt ekstreeme olnud jätkates.
  4. TheRock

    Jõusaal.

    no kokku ma olen jõukas k2inud üle 4 aasta vast aga aasta tagasi tekkis suurem huvi selle vastu.Hakkasin testimas k2ima ja lugema fitness/kulturism kohta ja proovinud igast variante.Lihasvastupidavus,jõutreening jnejne.Nüüd olen parima kava kokku saanud(Tänud coachile siin kohal) Kuid siiski ei,kükk on põlvedest madalamale sest ma ei taha oma põlvi tuksi keerata.Aasta tagasi oli kükk tõesti kole mul,ma olin reaalne null painduvuse koha pealt aga siis sai 2-3 kuud tõsisemalt venitamisega tegeletud ja nüüd on tip top k6ik. Ega nüüd hakkab blokk vastu ka tulema küki tegemisel.Viimasel seerial vaevu vaevu saan tehtud viimase korduse.Max 150 tuleks momendil vb. RUSTONIA-esiteks ma ei pea kedagi nõrgemaks.Ma austan kõiki kes näevad ränka vaeva ja teevad õieti harjutusi ja palju õnne,et sul jõutõmme 160 on ma panen iga trenn 2.5 juurde,küll ma järgi jõuan Saja kiloni ma kükkisin 5x5 aga peale seda võtsin kaks seeriat vähemaks.
  5. Ma chekin iga nädal ikka Rawi,üks tähtis osa uuest nädalast Raw l2inud põnevaks ka lõpuks üle aastate,vahepeal oli totaalne mõõn ikka,05-10 aasta näiteks.Eelmine aasta kui Rock tuli tagasi ja olid feud Cenag-see oli epic.Nüüd on veel Lesnar tagasi ja extreme rules tema ja Cena vahel oli võimas.
  6. Keegi wweshopist kamba peale midagi tellida ei taha ? üksi tellides postikulu liiga suur
  7. TheRock

    Jõusaal.

    ei muidugi saad.Kahjuks pole keegi kunagi uuringut tehtud kulturistide ja jõutreeningu tegijate vahel,et võrrelda tulemusi ja treeningu produktiivust.Ma olen ise muidu mitmeid kavasi proovinud.Ütleks nii et see kus teed ühele lihasgrupile mitu seeriat/harjutust on julm,esiteks see tõmbab lihased täiesti ribadeks trenni lõpuks ning taastumine võtab kaua aega.Teiseks-seda kava tehes ei toimunud areng nii kiiresti kui jõukava tehes.Ma pole muidugi ekspert ega saanud haridust fitness/kulturism vallas aga midagi ma siiski tean.Aga kui keegi soovib teha,siis miks mitte.Ma olen 3 kuud teinud jõukava ja jõudnud sihukeste tulemusteni.Keegi võiks teha näiteks nüüd 3 kuud seda kava kus kütavad ühele lihasgrupile mitu seeriat ja siis 3 kuu pärast on hea võrrelda.
  8. TheRock

    Jõusaal.

    Ma isiklikult teen stronglifts kava-kõige efektiivsem kava mis üldse leida võib.Soovitan kõigepealt personaal treeneri juurest läbi hüpata ja lasta testida ennast mitte kohe lampi kütma hakata.Mõned vennad teevad aastaringselt ühte ja sama asja samade raskustega.Alustasin nullist.Nüüd on kükk 122.5 kg,rinnalt 90 kg 5x3,jõutõmme 105 5x1,barbell rows 76 kg ja seda kõike 90 kilo kaaludes.Kindlasti mitte ärge tehke neid kavasi mida mõnned tüübid siin kirjutavad kus teevad ühel lihasgrupile mingi sada seeriat-pole produktiivne.Ainult siis kui tahate kulturistiks saada aga kui tahate jõudu ja lihasmassi kasvata siis tehke kindlasti nii nagu soovitasin pole tänu väärt
  9. Tervist kõigile Oleks soov tellida kambaga wrestlingu varustust või mis iganes keegi tahab.Saab postikulu mitme peale ära maksta sest üksi oleks mõttetu tellida kuna postikulu on 18$ Ma ei mõtle muidugi selle wrestlingu varustuse all mingeid kindaid ega varustust et maadelda vaid riideesemeid(särgid(lahedad),nokatsid jpm.Soovitan vaadata
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.