Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TheAndre

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info TheAndre'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 15.01.1991
  1. Noo mis teha:P aga minu arvamus jääb ikka enda arvamuseks
  2. Ryan.. kas just jäärapäine aga vaielda pole kll mõtet jh kõigil on ju õigus oma arvamusele..
  3. Kui sa nii arvad.. Igatahes wwe raw full show.
  4. TheAndre

    Free Acc.

    blaa kui palju emaile siin listis on mis töötavad
  5. Kulla inimene.. kas see siis on fake: Maailma tugevam mees tõmbas sulle peaga sellise paugu kirja et kohe täie pauguga vasta maad lendad.. kui on fake siis on.. näiteks: undertaker võttis jack riderilt kõrist kinni ja viskas taga parklas 2 meetri kõrguselt aluste otsa nii et seljavigastus.. kui see fake siis tõesti.. või näiteks.. shameus vs chody rhodes.. shameus lendas seljaga sellise pauguga vastu kommentatorite lauda et selja peal pikalt suured verevalumid jne.. John cena viskas The Kane kiirabi auto katuselt tehnika peale.. kui see fake.. ok ma mõistan.. ex oma arvamus ole kõigil.. võin ka iga näite kohta video postitada kui tahate.
  6. Äkki keegi raatsib saata mulle hacking.rs kutse.. goldendaleou@gmail.com Või öelge oma hind rsgp-s
  7. noo kui te nii arvate Me võimegi vaidlema jääda
  8. kusjuures ei ole midagi nii kokku lepitud. Kõik aind arvavad jne.. kui natuke uurida jne. ja jälgides iga nädal show-d siis on näha ju et pole see kokku lepitud..
  9. Mu arust täitsa huvitav.. kui ikka pikemalt vaadata siis juba tulevad omad lemmikud ja elad kaasa ikka huviga jne.. enda lemmikud on Big Show, John Cena, Randy Orton, CM Punk ja Shameus
  10. By the way.. ma kh 21.. aga on jäänud kll selline mulje.. enda naine on 22 aastane.. temaga kh nii lihtsalt ei läinud.. aga selle klubi teema kohapealt.. olen järgi proovinud ja töötab väga edukalt Siin võibki tegelt sellel teemal vaidlema jääda.. kuna noh kõik naised on erinevad.. ja tartus on vägagi lihtsameelsed naised.. enda oma muidu prantslanna..
  11. jaa exploreri pealt tuli highlights sari.. aga igatahes nüüd tulekul wwe wrestlemania.. ja seal alles näed andmist D:
  12. Pmst kas keegi siit foorumist jälgig ka online WWE Wrestling sarja? Iga esmaspäev on WWE RAW Ja Reedeti WWE SMACKDOWN üks parimaid momente on: http://www.youtube.com/watch?v=Kjdl6xcazhQ Selle Nädala osad: Monday Night Raw: Friday Night Smackdown: Nüüd tulekul veel ajaloo üks hullem wwe Wrestelmania osa.. THE ROCK VS JOHN CENA http://www.youtube.com/watch?v=hQsx7o45M_4
  13. TheAndre

    Pokker

    Mängin väga palju pokkerit.. parimad võidud on Pokerstarsi 50 eur Buy-in online mäng kus olin eesti parim ja 2500-st mängjast sain 6-nda koha ning 4200 eurot. Olen ka käinud olümpic casino turniiridel ja väga hästi silma jäänud.
  14. Täiesti oleneb vanusest.. 15-25 aastaste neidudega on veidi raskem pead tegema igasugu romantikat jne.. aga sellest vanematega on eriti lihtne.. pead aind ilus välja nägema (LIKE ME).. noogutad aind neidudele ja juba on olemas JA selline hea pickup line... "vabandage neiu.. kas ma võin teid enda koju saata?" või siis mdia klubis teha.. Kui neiu istub laua taga ja tal jook ees.. lähed sinna.. jood tema joogi ühe lonksuga ära.. ja küsid:"kas ma võin teile joogi välja teha?" --- uskuge mind.. see töötab täiega
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.