Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Stainless

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Stainless poolt

  1. Väär mingi 2cm ikka on. Järgmisel vennal on cs 1.6 arvutis.
  2. Tõene, razerid ftw. Järgmine kasutaja käis koolis täna.
  3. Peaks oma jalgrattast ka teema tegema, nime ka kindlasti peale panema, äkki keegi muidu ei usu :S
  4. Ilus mäng, nüüd tähistama!
  5. Ise filmitud jah, aga tahaks leida kuskilt netist sellist tüüpi videosi. Kus oleks filmitud mingit suurt linna, Las Vegas, NYC jne.
  6. Tegijal juhtub, ootan huviga järgmist poolaega.
  7. Chelsea võidab 2:1, kuldne skoor:)
  8. Eeh, sooviks teada, et kust leida sellist tüüpi videosi. Nagu kus on filmitud kaameraga tükk aega ja siis hästi kiirelt see edasi keritud. Nagu näiteks siin alguses http://www.youtube.com/watch?v=53NNssAltm4&feature=related Samuti on hästi palju RWJ breakingnyc selliseid kasutatud. Kust otsida või leida selliseid?Kuidas neid üldse nimetatakse inglise päraselt?
  9. Tänapäeval on võimalik selle eest ka kohtusse anda kui naabri koer su hoovi sittus ja valurahasi nõuda. Aga tore list on selline asi, tulevastel tööandijatel kenasti näha kellega tegu on. Teadmiseks siis selline asi ei ole seadusega vastuolus, seaduses mitmeid auke, üks süüdistab , üks jällegi kaitseb selle koha pärast. Selliseid veebilehti on ju palju , volgnik.ee 'sse saab lisada pettureid jnejne
  10. Liituksin hea meelega. Msn kristjan95@hotmail.com
  11. Jätkuvalt müügis.
  12. Bump, pakkumised oodatud
  13. Nii ta on, aga kuna banni sain suhteliselt no-reasonilt, siis üks adminitest lubas mul siia uue kasutaja teha. Kammajaa oli kunagi Dumbyga, mittemidagi scammimisega seostuvat. Kui ostjal mingeid probleeme oleks nüüd sellepärast, siis võin teile eraldi kõik ära seletada.
  14. Tere, kuna kolisin üle Easti, siis müüksin enda Westi kasutaja maha. Kasutaja peale on pandud palju uuritsaid ja ka aega, pildid räägivad enda eest.Ei ole eriti "elo" tegelane aga siiski.(Isiklikult ei näe sellel suurt tähendust, showoff vms, who cares..) Kokku siis 43 Championit. Skinne on päris korralikult. Alistar - Unchained Alistar (Poest pole võimalik osta) Amumu - Almost-Prom King Amumu Ashe - Freljord Ashe Master Yi - Assasin Master Yi Nocturne - Haunting Nocturne (Poest pole võimalik osta) Rammus - Freljord Rammus Shaco - Mad Hatter Shaco Teemo - Astronaut Teemo (Legendary skin) Veigar - Baron von Veigar Runepaged siis: Marks: 9x - +1.7 Armor Penetration 3x - +2.2 Crit Damg 9x - +0.95 Magic Penetration 4x - +5.9 Mana 3x - +0.93 Crit chance 7x - +0.95 Physical Damg + on nõrgema leveli ruune , mida kunagi ammu ostetud low levelina. Seals: 2x - +2.7 Armor at level 18 3x - +21 Mana at level 18 9x - +0.42 Crit Chance 6x - +0.59 Ability Power 12x - +1.4 Armor (Pole aimugi miks neid 12 olen ostnud..) 1x - +19 Health at level 18 Glyphs: 9x - -0.65% Cooldowns Quintenessences: 1x - +15 Health 1x - +1.2% Movement Speed 2x - +2.1 Health Regen / per 5 sec 2x - +5.0 Ability Power 3x - +2.3 Physical Damage Ranked Stats: Nagu näha on minu per-game average plussis , aga mis teha kui tihti peale saad idiootse tiimi. Normal Stats: Nii, hinda ise ei määraks. Kes huvitatud siis PM või Kontakteeruge mängus: REwiwe (Westis) Kui tekib usaldusega probleeme, siis küll me midagi välja mõtleme. Scammerid võiks eemale hoida.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.