Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

OxidePC

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info OxidePC'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 01.01.1990
  1. Peab naabrimehelt võtma traataeda ja paar latti puitu, peab vist maja ära kindlustama igast otsast. Homme peaks vist Maximasse ka minema ja ostma kõik lao tühjaks nuudlitest. Ma loodan, et see pisikene 322 kilomeetrine emalaev minu maja ei riiva, siis oleks minu töö tulutu.
  2. Googelda Digitalzone ja tee konto, sealt saad väga kvaliteetse pira versiooni omale. Ainuke miinus on see, et sa pead tõmbama part failidena kuna Megaupload on maas. Ise olen paar korda proovinud seda versiooni ja täitsa tipp topp, nemad teevad prolly kõige puhtamaid non-steam rippe.
  3. Ma ei tea mingi mõttetu server on. Eestis polegi praegu ühtegi korralikku rollimängu serverit. Ma olen vana eRP veteran ja selle kadumisega kadus ka see õige rollimäng. Mingi aeg tegelikult EasyLife hoidis ka taset kõrgel aga mida sa ikka tahad saada kui omanikeks on sellised tropid. Nebulose kohta nii palju, et viimati mäletan omaniku sõnu mulle isiklikult "Sa veel kahetsed kui serverisse ei tule, sest ma tegin selle GMi kuu ajaga täiesti nullist". Nullist oli nii palju, et ma vaatasin SA-MP foorumi ja leidsin Red Country Roleplay GMi mis oli täpselt sama ainult inglise keelne.
  4. OxidePC

    Driv3r

    Minule ei meeldinud. Missioonid olid suht debiilsed, niiet lõbustasin ennast tänava vahel tapmisega. Muidugi suht ebareaalne oli see kõik niiet peagi uninstallisin ja leidsin rohkem lõbu GTA IV-s või Mafia II-s. Maitse asi, kes teab võibolla sulle meeldib.
  5. That ^ Ise mängin Deathwingis ja seal saab arenadel võita raha ka. Suht esimene koht on 3000€ ja värki. Ise muidugi mängin lõbust ja runnin päevast päeva kas FoSis või PoSis ning vahel isegi raidin linnasi. Olen Horde ja nimeks Attic. Mängisin varem Sargerases ja eile viisin oma guildi nime üle ka Deathwingi (Gravediggers).
  6. Tulen vana hea tarkusega kohale, et maitse üle ei vaielda. Mina näiteks pelgan seda BF3 selle pärast, et see on Originis ja ma olen Anti-EA. Diablo vastu mul aga pole midagi ning ma ei oska ka hinnata, sest ma pole trailereid ega midagi näinud. Küll aga ma ütlen kohe ära, et Diablo on üks master piece ning ropult meeldis Diablo II mulle.
  7. Link: http://www.youtube.com/user/OxidePC Nimi: OxidePC ning paljudele tuntud kui Festus37-na Kirjeldus: Teen igasugu videoid, põhiliselt mängu tutvustused, kuid ma ei tee videoid iga nädal ning vahel võib video tulla isegi kord kuus. Mistõttu on mu 200-st subscriberist alles natuke üle 100. Hetkel olen pühendanud oma aja kas õppimisele või Molten-WoWile, niiet peate arvestama sellega (OT: Kui keegi Deathwingis juhuslikult mängib siis lisage Attic). Mille poolest ma eriline olen (Hateritele)?: Paljud interneti gängsterid võrdlevad kõiki YouTubereid selle samuse UBG-ga algusaegadel, aga vot ma ei ole eThug - vabandan. Teen videosi omast tahtest ja vaid siis kui vaba aega on ning ei viitsi võistelda mingite ESTCripide ja muude elumeestega.
  8. Infdev mida kindlasti vähesed siin kunagi proovinud on. Suhteliselt praht arvuti oli ja läägas aga mängitud ta sai. Teistega koos hakkasin siis kui tuli esimene Alpha välja ning siis ma pajatasin sellest ka eesti foorumites kus arvatavasti enamus selle haiguse omale külge said. //Edit: Olin ka üks esimesi kes lõi Minecrafti nime spoofi oma algsete java scriptidega, mis aitas mängida Minecrafti mitmel inimesel korraga kasutades piratud mängu. Enam see spoof ei tööta ja ei ole vaja ka, sest liikvel on clientid mis on isegi paremad.
  9. OxidePC

    SAMP Hacks.

    Cheat Engine on suhteliselt kerge programm aga selle selgeks tegemine on omamoodi kunst. Ma ükskord tegin isegi sellise traineri SA-MP-le ja MTA-le mis võimaldas aktiveerida surematuse, lõpmatuseni kuulid, raha (Summat sai muuta) ja muud taolised pisemad vidinad. Seda samust S0beiti ma muidugi üle ei trumpa kuna sellel töötab kõik teistsuguse süsteemiga.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.