Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ned

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    332
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Ned poolt

  1. Läheks veekeskusesse paljalt ujuma, ning lasteaeda teeks pedonurga.
  2. Kuul saab fotokaga pildistada? O.o
  3. See on õige, vannisoolad tekitavad sellist, ülisuurt adrenaliini, ning inimene kaotab kontrolli, ning lihtsalt hakkabki möirgama, lõugama, karjuma ning tegema selliseid asju.
  4. Tal on alles see .
  5. project- mitte tegemist teha, lisasin msni ta, üritas üle lasta, ei olnud nõus MMiga, ning ette ei käinud ka.
  6. Mis lotopalavik on? . Järgmine mängib DayZ
  7. Mängukoobas ?
  8. Künarnukiga ongi nii, et lööd ära siis võib sul päevi valutada, oleneb kui tugevalt lõid, sellepärast ära põe, mine magama ja homme korras .
  9. Ma ütlesin, et pange see kinni, tehke korralik, muidu mõned hakkavad pelama, ning pärast uluvad et XP rate nii madal vm, tee korralik, XP rate madal, ikka kõvasti madalam, ca 24 per hit, ning wc nagu rsis kuna see niigi kiire. Mingi korralik oleks, siis pelaks ikka.
  10. Keegi ei annagi sulle ette, kui sa pole trusted, sa pead ise ette andma rohkemate tehingutega inimestele, ning nii saadki trustediks.
  11. Tulevad kiiremini, kuna server on uus? Koguaeg peaks sama olema, või sa ei arva? Soovitan server kinni panna, teha korralik, ning siis avada, mitte et võtad mingi sourcei kuskilt ja siis kohe mingi üüber serveri omanik omastarust. Ma ei ole hater, vaid soovitan lihtsalt, hetkel otsin RSPSi kus pelada, aga see on täielikult allapoole arvestust.
  12. Mida see endast kujutab? Ikka Rune moodi v? Ärge laske nimel petta, täiesti tavaline rune priva server, levelid tulevad nagu kraanist vett. Pigem pelage Empsi vm. Def 1 laseb rahulikult addy fulliga ringi, range lvl 1, addy arrowid, yew shortbow...
  13. Alles hiljuti oli 270€ midagi . Rate sollid, memb pinnid, igasugused facebooki krediidid jne .
  14. Ma olen suht kindel tulija kui 1 asi hästi läheb, nimelt kui saan auto kätte. Ning kas alaealine autoga võib tulla? Nimelt olen 14, sõita oskan, joon ülivähe (Kui üldse midagi siis õlu-2), ning saaksin ka inimesi peale võta Pärnu kandist. Vastuseid?
  15. Tra, mingi krdi hardstyle ja dubstep pask, 80nendat võiks koguaeg olla, siis isegi kuulaks nihhuja.
  16. Võta msn kutse vastu.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.