Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

samaras

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud samaras poolt

  1. issand jumal mingi ise tehke endale neid.
  2. telli siis, kes keelab?
  3. olen. Sellist sitta annab m2ngida. Ennem hea meelega pelaks diablot v6i mai tea mida!!
  4. bf3 on sitt diabloga v6rreldes idioot
  5. mata tehtud. Lihtne oli igat2hes minu jaoks. Loodan 80-90punni saada.
  6. samaras

    Jalgpall

    Barca vastu l6id Drogba, Ramires ja TORRES Raul l6i Benfica vastu. Ramires, Cech ja Drogba parimad Chelsea m2ngijad CLis.
  7. keegi finaale ja poolfinaale Tallinnas Vabaduse V2ljakule plaanib minna vaatama? MM 2010 finaali ajal oli seal ~10k pealvaatajaid. Ise olen Venemaa ja Itaalia poolt. My predictions: A-alagrupp: 1.Venemaa 2.Poola B-alagrupp: 1.Saksamaa 2.Holland C-alagrupp: 1.Hispaania 2.Itaalia D-alagrupp: 1.Inglismaa 2.Ukraina/Prantsusmaa
  8. samaras

    Jalgpall

    Nyyd ootame EUROt. Loodan, et top4 seekord Itaalia, Prantsusmaa, Holland ning Venemaa. Tean, et Hispaania ja Saksamaa on v2ga tugevad, kuid k6ike v6ib juhtuda.
  9. m6ttetu on minna t66le suveks kui oled noor. Okei, saan aru et hea raha kuid orjad terve suvi ja pmst ei puhkagi. Tuled tagasi ja siis j2lle kool/ylikool/kutsekas. S6pradega ei saa kokku jne.. Mingist 1000eurist piisab t2iesti terveks aastaks ma arvan.
  10. Saime aru, et sina oled siin k6ige t2htsam ja et sul on parimad asjad jne.. Kuid suru oma ego maha. Endal polegi autot v6i kui isegi on siis mingi vana sitt nkn alla 500eur v22rtuses.
  11. Nah sa kysid seda koguaeg? Tahab ja peidab, mis see sinu asi on? Sinule juba seletati teises teemas.
  12. dvj, 6300IP olemas, keda osta mid champidest? Cassio, Morgana, Malhazar?
  13. Liiga hilja tegid teema. Muidu Venemaa poolt. Nemad peaksid selle MMi kinni panema. Ootan finaali suure huviga.
  14. samaras

    Jalgpall

    DROGBA ON KUNN, midagi pole 6elda. K6ik tema v2ravad oli V2GA t2htsad, nii CLis kui ka FA CUPis.
  15. samaras

    Jalgpall

    jah, 6nneks aunukene!!! FUCK YEEEEEEAAAAAAH TULIGI KOJU SEE TIITEL. PIDI JUBA 2008 JA 2009 AASTAL TULEMA AGA JU SIIS NII PIDIGI MINEMA. EUROOPA PARIM MEESKOND.
  16. samaras

    Jalgpall

    HAHAHA Chelsea parim lihtsalt! Imege munne Bayerni f2nnide, peaosas muidugi 6lise patsiga Souliga:D:D ONLY CHELSEA, ONLY WIN!!!
  17. samaras

    Jalgpall

    bayern kaotab, see on fakt. Chelsea v6idab penaltite seerias v6i lisaajal.
  18. wtf is this shit? Pole kunagi kuulnud. Kodukas on lametud faya.eu pealt.
  19. Avangers on norm1k jah kuid minu arust mitte midagi erilist. Super effektid though. American pie Reunion on suht hea isegi. J22b alla esimestele osadele kuid kokkuv6ttes ikka hea, mulle meeldis.
  20. asi pole uues omanikus jne... Lihtsalt cs on v2lja suremas tasapisi ja keegi eriti ei osta enam admiiniks ja vipiks. Tean, et kohe suksu ja co tulevad r22kima vastupidist, kuid nii see on, uskuge mind. LoL, BF3 ja muud online m2ngud on esile t6usnud ja cs 1.6 on pmst surnud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.